SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Curtis kárpótolta Majka csalódott rajongóit

Majoros röviddel a koncert előtt lemondta a fehérgyarmati fellépésüket, de Curtis az utolsó pillanatban beugrott helyette.

Szerző Ripost

Amikor néhány hete másodszorra - és a jelek szerint véglegesen - külön váltak Majka és Curtis útjai, az utóbbit sokan féltették, hogy egyedül nem lesz olyan sikeres, mint az évek során szuperprodukcióvá duzzadt Majka-Curtis felállással. Ám úgy tűnik, hogy Széki Attila szólóban is megállja a helyét, sőt a népszerűsége is töretlen. Ehhez nagyban hozzájárult a mostani hétvége is. 

Fotó: TV2

Történt ugyanis, hogy Majka röviddel a fellépésük előtt lemondta a fehérgyarmati nagykoncertjüket, mondván a helyszín technikailag nem felel meg nekik. A rajongók nagyobb százaléka érthetően dühösen fogadta a fejleményt, hiszen szerettek volna egyet bulizni kedvencük slágereire. Sokan úgy érezték, hogy Majoros cserben hagyta őket, és nem fogadták el indoknak, hogy egy nagy zenekarnak vannak bizonyos technikai követelményei.

A Gyarmati Vigasságok szervezői azonban nem estek kétségbe, az utolsó előtti pillanatban felhívták Curtist, aki azonnal öltözött és indult a 300 kilométerre lévő helyszínre, hogy a csalódott rajongók ne maradjanak a jól ismert Majka-Curtis szerzemények nélkül. A közösségi oldalakra feltöltött képek és videók alapján Curtis olyan bulit csinált, amit minden jelenlévő évekig fog emlegetni. A közönség imádta a beugró Attilát, és láthatóan senki nem bánta, hogy nem az előre beígért Majorosék érkeztek meg. Sőt az újpesti rapper a fellépés után még a rajongókkal is fotózkodott, ami szintén sokaknak jelent nagyon sokat. 

A kommentelők meg is találták Majkát azzal, hogy vegyen példát egykori szerzőtársáról, aki nem hisztizett, hanem show-t csinált.

Forrás: Instagram

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!