Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.05.01.

Szívmelengető ajándékot kaptak a népszerű magyar együttes anyukái

Idén különleges ajándékkal készült a csapat.

Szerző Ripost

Tavaly - négy év kihagyás után - jelentkezett új nagylemezével speed-folk-freak-punk  stílusokat remek érzékkel vegyítő Bohemian Betyars. A Gubancos minden fontosabb zenei portál év végi listáján szerepelt, illetve egy Fonogram-jelölést is bezsebeltek érte. Ezen kapott helyet a Ne sírj, anyám! című dal, amihez anyák napja alkalmából egy különleges koncertes kisfilm is készült - a zenekari tagok édesanyáinak vendégszereplésével! A forgatókönyvet az éppen első mozifilmjén dolgozó, többszörösen díjazott és Diák-Oscar díjra jelölt rendezővel, Freund Ádámmal dolgozta ki, és valósította meg a zenekar. 

Fotó: Sinco

„Ne sírj, anyám". Már a cím is sokat elárul a dalról, amiben a Bohemian Betyars tagjai gyermekkori csínytevéseiket idézik fel. A dalszövegből azért egyértelműen kiderült, hogy a miskolci zenekar tagjainak nem kellett a szomszédba menniük, hogy rossz fát tegyenek a tűzre. Innen pedig szinte magától értetődően jött az ötlet, hogy videoklipben saját édesanyáik bújjanak rocksztárbőrbe. Ahogy a srácok mesélik:

„Anyukáink amúgy is igazi rocksztárok, szóval nem volt nehéz hozniuk a szerepet. Mi meg végre a közönségben pogózhattunk! Nehéz dolguk lehetett velünk, amíg gyerekek voltunk, és ezzel a dallal szeretnénk felszárítani minden miattunk hullajtott könnycseppet.”

Fotó: Sinco

Azért olyan nagy sírások nem lehettek régen sem, hiszen a Bohemian Betyars mind a hat tagjának édesanyja első szóra vállalta a szereplést. A stáb minden tagjának könnyen ment a velük való közös munka, a klip operatőre a kétszeres Aranyszem díjas Gyuricza Mátyás, vágója Kántor Dávid, látványtervezője Kakas Réka. A kisfilmben egy egészen különleges koncertbe nézhetünk bele, ahol az őrült, vad színpadi jelenlétéről ismert csapatot a szintén igazán belevaló anyukák zenei játéka váltja fel. Bár számukra talán kicsit szokatlanabb volt a rivaldafény, hamar körvonalazódott, hogy a srácok honnan örökölték a géneket. A hosszú és fárasztó forgatáson tehát saját bevallásuk szerint kizárólag kisfiaik miatt léptek ki a komfortzónájukból, de egy újabb, életre szóló családi élményt is szereztek.

Fotó: Sinco

„Mit meg nem teszünk értetek...A forgatás végén nagyon meghatódtam, igazán küszködtem a könnyeimmel, bűn csúnya lett volna rajtam a sok elmaszatolt smink” - mesélte az egyik anyuka, majd egy másik hozzátette: „Olyan volt, mint 12 óra vidámpark, ahova a fiam vitt el: szédítő-felemelő érzés volt, kizökkentem az időből és a térből.”

Az anyukák egyébként a rivaldafényt is megszokták a forgatás végére, bár Dankó Dani (dobok) mamája kicsit még szkeptikus volt a zenei teljesítményét illetően: 

„Az ciki volt, hogy amit én műveltem a színpadon, azt sajnos hallottátok is. Mármint, hogy össze-vissza vertem a dobot, pedig az nem is tehetett semmiről.”

Abban viszont mindannyian egyetértettek, hogy csodálatos érzés volt testközelből megtapasztalni a közönség energiáját és szeretetét, ami rájuk is olyan erős hatással volt, hogy pillanatok alatt beleszoktak a szerepükbe.

Sírás tehát maximum az örömtől és büszkeségtől volt a forgatáson, a végeredmény pedig a nézők számára is szívmelengető, de egyúttal igazán belevaló anyák napi ajándék lett. Hogy vajon a videó vendégszereplői annyira belekóstoltak-e a sztár életbe, hogy ezután a színpadra is elkísérik-e fiaikat, május 5-én a Budapest Parkban, a Bohemian Betyars legnagyobb tavaszi koncertjén kiderül!

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ismert édesanyjával fotózták a Next Top Model Hungary sztárját - képek

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

hirtv.hu

Felgyújtotta magát egy férfi a New York-i bíróság előtt, ahol Donald Trump büntetőpere zajlik + videó

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel