SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

6 hónapja

Kis Grófo elárulta: Itt és ekkor kezd új életet

A sztár már korábban elmondta, hogy elhagyja Szolnokot.

Szerző Doris

Kis Grófo még tavaly nyáron árulta el a Ripost-nak, hogy családjával elhagyja Szolnokot, azt a várost, amihez annyi emlék köti, és családjával a Budapesthez közeli Biatorbágyon kezd új életet. A Bulibáró építkezésbe kezdett, álmai házát minimalista, letisztult stílusban képzelte el, azt azonban nem gondolta volna, hogy ennyire elhúzódnak majd a munkálatok.

„Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a legfontosabb, hogy a gyerekeink a legjobb iskolákba járjanak, erre pedig több lehetőség nyílik Budapest környékén, ráadásul a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van és a nyárra már tele a naptár” mondta korábban a Ripost-nak az énekes.

Mostanra kiderült, hogy ha minden jól megy, Grófo júliusban átteszi a székhelyét Biatorbágyra, és a gyerekei ősszel már ott folytatják a sulit.

„Azt én sem gondoltam volna, hogy ennyi ideig elhúzódik az építkezés, de ha minden jól megy, akkor körülbelül két hónap múlva, vagyis júliusban költözünk. Természetesen a házavató buli sem maradhat majd el, de szeretném megnyugtatni a szomszédokat, nem fog zengeni a ház” – nevetett Grófo, akinek a kislánya, Brilliana nemrég ünnepelte harmadik születésnapját.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!