Létrehozva: 2022.04.05.

Ez a titka: 10 szépségtrükk Kulcsár Edinától

Fogyasztószert reklámoznak Kulcsár Edina nevével. Az üzletasszony egyelőre nem tesz jogi lépéseket, de reméli, mihamarabb abbamarad a jóhiszemű emberek megvezetése.

Szerző Ripost

Kamuoldalak élnek vissza Kulcsár Edina nevével. Ez alapvetően nem is volna meglepő, hiszen az üzletasszony rendelkezik jelenleg a magyar női hírességek közül a legnagyobb követőbázissal a közösségi médiában, ráadásul az utóbbi hetekben a szokásosnál is több figyelem irányult rá a magánélete alakulása miatt. Most azonban egy fogyasztószert reklámoznak a nevével – akárcsak korábban Rubint Rékával, Liptai Claudiával vagy Ábel Anitával –, ami ráadásul egy tabletta, ki tudja, milyen hatóanyagokkal. 

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Nem akar bíróságra menni

Edina rögtön felhívta a figyelmet a közösségi oldalán arra, hogy soha életében nem hallott a termékről.

„Alapvetően béketűrő típus vagyok, így most sem szeretnék a bíróságig elmenni, ezért kérem az ehhez hasonló kamuoldalakat, hogy ne reklámozzanak semmit a nevemmel. De ami a legfontosabb, hogy tisztázzuk: nem szedek semmiféle csodaszert, így ezt a terméket sem, és semmiképp nem ajánlom a megvásárlását senkinek! Elhiszem, hogy jól hangzik a gondolat, miszerint egy doboz pirulától lefogyhatunk, de szerintem ilyen szer nem létezik. mégha valóban hatna is, az nem magától fog működni, ráadásul ki tudja milyen kárt okozunk az egészségünkben" – mondta el a Metropolnak Kulcsár Edina.

Jóból elég a kevesebb

Az egykori szépségkirálynő megosztotta a lappal, hogy „csodaszerek” helyett ő mivel tartja rendben magát,miként tud jelenleg odafigyelni a szépségápolásra. 

Tudom, hogy a professzionális haj-arc- és bőrápolás bizonyos tekintetben pénztárcafüggő, de miután az utóbbi években sok mindent kipróbáltam, az olcsótól a kicsit drágább termékekig, azt állapítottam meg, hogy a minőségi termékek megvásárlása kifizetődőbb, mint a pár száz forintos, de egyébként nagyrészt haszontalan kencék. Hiszen a jó dolgokból mindig elegendő a kevesebb.

Az influenszer néhány évvel ezelőtt kezdett komolyan foglalkozni a bőrápolás témakörével, miután édesanya lett. Kisebbik gyermeke, Nina születése után ráadásul pigmentfoltjai lettek, amik eltüntetéséhez hatékony megoldást keresett.

De nemcsak a katalógusokat lapozta át vagy a termékek hátoldalán tanulmányozta a címkét, hanem könyveket is elolvasott, hogy minél inkább tisztában legyen azzal, mit tesz a bőrével. Végül a koreai arcápolás mellett tette le a voksát, ami egy öt vagy tízlépéses napi rutinból áll: arctisztítót, tonikot, fényvédőt, hidratálót és szérumokat használ; jóllehet, azt nem tagadja, hogy kétgyermekes édesanyaként nem minden nap jut ideje a tükör előtt állni.

Minden anyának jár a kényeztetés

„A gyerekek prioritást élveznek az életem minden területén, és bár szépségkirálynő voltam, de ez nem jelenti azt, hogy az időm javarészét saját magammal foglalkozva töltöm" – oszlatta el a tévhitet mosolyogva. „Van, hogy egy-két nap kiesik, de egyébként sem sminkelem magam erősen, jobban szeretem a természetes megjelenést. Ha viszont minden jól alakul és nem alszom épp el a gyerekekkel a fektetésnél, akkor ilyenkor, késő este szoktam időt fordítani a bőröm és a hajam ápolására. A reggeli rutint pedig hajnalban végzem, mielőtt a kicsik felébrednek, persze csak ha sikerül megelőznöm őket. Nem könnyű összehangolni mindent, de szerintem egy kis kényeztetés, odafigyelés minden édesanyának jár" – fogalmazott Kulcsár Edina.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország hadat üzent a NATO-nak a lengyelországi atomfegyver telepítési terve miatt

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

Megint lecsapott a Nyerő Páros átka, szakított a magyar műsorvezető és menyasszonya

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

metropol.hu

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

travelo.hu

Videó: Cuki vidra fürdőzött a Balatonban

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak