SZTÁRDZSÚSZ

Szerző ripost

9 hónapja

Csúnyán átvert mindenkit Aurelio, megszólalt az ügyvédje

Aurelio rászedte az embereket, mégsem február 16-án vonult be a börtönbe.

Szerző ripost

Elmaradt a bevonulás, még nem ment be a börtönbe Aurelio, de már nincs sok hátra. Az emberrablás és drogügyletek miatt 3,5 év börtönbüntetésre ítélt sztár egy hete robbantotta a hírt, hogy napjai vannak már csak hátra, és az utolsó szabadlábon töltött óráját pénzért közvetíti majd az interneten élőben. A közvetítés meg is valósult, és meglepően felszabadult hangulatúra sikeredett. Aurelio ügyvédje azonban cáfolt, a sztár mégsem február 16-án ment be a börtönbe.

Fotó: Ripost

 Aurelio arról is beszét az videóban, hogy délután öt órára kell megérkeznie a gyűjtőbe, azaz a Kozma utcai börtönbe kerül először. Ez azonban nem teljesen fedi a valóságot, és Aurelio valószínűleg csak el akarta terelni a figyelmet a bevonulásának pontos dátumáról. Ugyanis hiába várták a helyszínen a sajtó képviselői, nem jelent meg. A Tények Plusz megkereste Aurelio ügyvédjét, aki elmondta, hogy Aurelio valóban félrevezetett mindenkit, ennek azonban nyomós oka volt.

"A dátum és a helyszín nem felel meg a valóságnak. Ebbe van egy pici szándékos félrevezetési szándék, de ez csak annyiból öncélú, hogy a bevonulását nem szeretnénk egy olyan sajtóeseménnyé avatni, ami sem az intézménynek, sem Aureliónak nem tenne jót. Az, hogy mikor lesz a tényleges bevonulásnak az időpontja és a helyszíne, azt nem szeretném elárulni" - fogalmazott az ügyvéd, aki szerint Aurelio napokon belül bevonul a börtönbe.

Mit mondott még az ügyvéd? Kattins a videóra és megtudhatod!

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!