12 hónapja

Potyogtak a könnyei a TV2 stúdiójában Demcsák Zsuzsának

Eltörött a mécses, és képtelen volt visszatartani a könnyeit Demcsák Zsuzsa. A csinos tévés őszintén beszélt a történtekről.

Kevesen tudják, hogy Demcsák Zsuzsa bizony sokáig gondolkozott azon, elvállalja-e a felkérést a TV2 táncos műsorába, a Dancing with the Stars-ba.

Elsírta magát az egyik próbán Demcsák Zsusza (Fotó: Ripost)

„Végül azért döntöttem úgy, hogy elvállalom, mert szeretném kihozni a testemből mindazt, amivel még inkább felébreszthetem a nőiességem” – magyarázta Demcsák, aki aztán bele is vetette magát a próbákba. Az egyik koreográfia, egy emelés azonban örökre az emlékezetébe égett – írta meg a Best magazin. A tévés teljesen kiborult, gyakorlatilag pánikba esett a gondolattól is, hogy partnere a magasba emelje.

„Ott álltam a próbateremben, és potyogtak a könnyeim. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogyan fog ez a szegény fiú engem hatvan kilósan csak úgy a magasba lendíteni, de ennél sokkal rosszabb volt, hogy nem tudtam, hogyan bízzak meg benne. Hiába mondták, hogy engedjem el, és bízzam rá magam, ez ment a legnehezebben” – emlékezett vissza a tévés.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!