Utcára került Csonka András: Kitálalt a színész

Álmaiban sem gondolta volna Csonka András, hogy egy keményen átdolgozott nap után nem egy puha ágyban, hanem az autójában kell álomra hajtania a fejét. A színész banális tévedés miatt kényszerült az utcára – igaz, csak egy éjszakára.

Szerencsétlenül alakult a kedd estéje Csonka Andrásnak. Egy apró figyelmetlenség miatt nem tudott a Szegeden kivett lakásában nyugovóra térni, így jobb híján az autójában töltötte az éjszakát. A színész nagyon higgadtan és viccesen állt ehhez a nem mindennapi esethez.

Megviselte a színészt, hogy az éjszakát az autójában töltötte
Fotó: Ripost

„Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem mű­ködött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol” – mesélte András.

A közelben lévő hotelben megpróbált egy szobát kivenni, de sajnos telt ház volt a nyári szezon miatt.

„Fáradt is voltam és már nem akartam felkeresni a többi hotelt a városban. Ezért gondoltam ar­ra, hogy az estét az autóban töltöm, ilyen még úgysem történt velem” – nevetett Csonka. „Na­gyon keveset, mindössze két órát tudtam aludni, mert kényelmetlen volt, és csak háton lehet feküdni az autóban.”

Fotó: Instagram

Reggel hétkor a lakás tulajdonosa azonnal jelentkezett a színésznél, hogy bocsánatot kérjen és beengedje a lakásba. András nem volt mérges, sőt úgy gondolja, egy új élménnyel gazdagodott.

„A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház egyik lakóját sem felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik és nem is fogok ilyenkor egy embert sem zavarni” – mesélte a Borsnak Pici.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!