Különös születésnap: Nem hiszed el, mivel lepték meg Soltész Rezsőt

A legendás énekesnek már másodszor volt kissé rendhagyó születésnapja a járványhelyzet miatt, de így is kihozta a legtöbbet az ünneplésből.

Soltész Rezső április 19-én, hétfőn lett 76 éves, és bár ez volt a második olyan születésnapja, amit bizonyos mértékig felülírt a járványhelyzet, a Szóljon hangosan az ének előadója így is kihozta a legtöbbet az ünneplésből.

Néhány napja ünnepelte a születésnapját (Fotó: Soltész Rezső)

Az énekes a Ripost-nak elárulta, hogy a családja már szombaton felköszöntötte, és óriási öröm volt a számára, hogy minden szerette egybegyűlt.

„Még a Luxemburgban élő unokám is haza tudott ugrani, hogy felköszöntsön. Csak jött és ment, de így is nagyon örültem neki. Nagyon kreatív ajándékkal leptek meg, egy tíz alkalmas főzőtanfolyamot kaptam, amit egy mesterszakács ismerősöm tart. Májusban indul majd a kurzus, bízom benne, hogy megtanulom a konyhaművészet csínját-bínját. Leginkább a mediterrán konyhát szeretem, a sok friss zöldséget, húst nem eszem túl gyakran” – árulta el a Ripost-nak Rezső, aki nagyon örült a kreatív és kissé váratlan meglepetésnek.

Az énekes azt is elárulta, hogy szerencsére már jó ideje túl van a második oltásán is, így tulajdonképpen védettnek számít a koronavírus ellen, ennek ellenére természetesen minden biztonsági óvintézkedést betart, továbbra is hordja a maszkot.

„A Pfizerrel oltottak be, de a családban olyan is van, aki Modernát vagy épp AstraZenecát kapott. Én semmilyen utóhatást nem tapasztaltam, teljesen jól voltam utána” – mondta derűsen a szülinapos énekes.

Új dallal rukkolt elő

Soltész Rezső a tavaly megjelent Akit szeretnek című slágerlemez és a nagyon sikeres Vár reánk az ünnep című karácsonyi album után két új dallal jelentkezik.

Nézd az élet jó oldalát címmel egy szó szerint fütyülhető sláger született, hogy jókedvre derítsen mindenkit, akinek az élete során – de különösen a pandémia alatt – oka lehet a szomorúságra.

A Brian élete című 1978-ban készült kultikus film záródala az Always Look on the Bright Side of Life, Eric Idle szerzeménye, életre szóló optimizmust közvetít számunkra. Rezső magyar szövege pozitív üzenet. Nézd az élet jó oldalát – ez egy jótanács mindannyiunknak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!