„Hihetetlen erővel harcolt” – sírva jelentette be a lánya, elhunyt a Maffiózók sztárja

Hosszan tartó küzdelem után alulmaradt a rákkal szembeni küzdelemben az amerikai színészlegenda, Joseph Siravo.

Hatvannégy éves korában daganatos betegségben elhunyt Joseph Siravo amerikai színész, producer, aki a Maffiózók című televíziós sorozatban Tony Soprano apját, Johnnyt alakította.

Siravo több Broadway-darabban is játszott és legutóbb az American Crime Story: Az O. J. Simpson-ügy című tévésorozatban szerepelt.

Fotó: Pixabay

„Vasárnap, otthonában hunyt el” – közölte lánya az Instagram közösségi oldalon a BBC online híradása szerint.

„Nyugodj békében, kedves barátom. Hihetetlen erővel harcoltál. Hiányozni fogsz, találkozunk a másik oldalon. Igazi úriember voltál, nehéz rátalálni egy olyan elkötelezett és őszinte emberre, mint amilyen te voltál. Mindig is szenvedélyesen játszottál, igazi barát voltál, aki támogatásával felemel másokat” – erősítette meg halálhírét színésztársa, Garry Pastore (59) a Daily Mail oldalán.

Az HBO Maffiózók című sorozata 1999 és 2007 között hat évadon át futott először az Egyesült Államokban, majd világszerte, számos Emmy- és Golden Globe-díjjal jutalmazták. A sorozat cselekményében az 1960-as évekbe való visszapillantásokban tűnt fel Siravo mint Tony Soprano apja, akivel igen zavaros viszonya volt.

Siravo maga is alakított maffiafőnököt, John Gottit a 2015-ben bemutatott The Wannabe című filmben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!