Mádai Vivien a kamerák előtt mutatta meg ritkán látott kisfiát

Mádai Vivien az Exatlonról szakszerűen című műsor vendége volt, ahová elkísérte kisfia, Zénó is.

Mádai Vivien ritkán mutatja meg a kisfiát a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt tett. A műsorvezető és Zénó az Exatlonról szakszerűen 10. adásának volt a vendége, ahol az egykori Kihívó, Nagy Dani, és testvére, Nagy Beni fogadta őket.

Mádai Vivien kisfia, Zénó nagyon magabiztos volt a kamerák előtt (Fotó: TV2)

Zénót nem kellett félteni, nagyon bátor volt a kamerák előtt. Elárulta például, hogy hatalmas Exatlon rajongó, és szívesen kipróbálná majd magát versenyzőként is. Ráadásul a két műsorvezetőt is nagyon kedveli, rengeteg videót néz tőlük a YouTube-on.

„Zénó biztosan kipróbálná magát az Exatlonban, kérdés csak az, hogy az anyukája elengedné-e. Mert azért eléggé veszélyes és komoly játék ez. Itt komoly küzdelmek vannak, és óriási a sérülésveszély. Nagyon félteném emiatt, de biztos, hogy ott ülnék a lelátón, és sírnék a büszkeségtől” – fogalmazott Mádai Vivien.

Lesz Exatlon Junior?

Erre a kérdésre korábban már választ adott Palik László. A sérülések kockázata miatt a produkció egyértelműen úgy döntött, hogy gyerekek nem versenyezhetnek.

„Junior nem lesz, ugyanis ennél jóval veszélyesebbek az akadálypályák. Az Exatlon világsorozat szervezői ragaszkodnak ahhoz, hogy 18 éves kor alatt nem lehet jelentkezni.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!