SHOWBIZ

Palik László választ adott az Exatlon legfontosabb kérdéseire

Palik László és Gelencsér Tímea élőben válaszolt a rajongók kérdésére. Rengeteg érdekességre derült fény.
  • Szerző: Ripost

Palik László ismét egy élő videóban jelentkezett be az Exatlon forgatásáról Gelencsér Tímea társaságában. A műsorvezető rengeteg izgalmas rajongói kérdésre válaszolt, sőt még az is kiderült, hogy hamarosan egy helikopterből is kiugrik majd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László izgalmas részletekről rántotta le a leplet

Palik László izgalmas részletekről rántotta le a leplet (Fotó: TV2)

Várható-e nemzetközi összecsapás?

„Szervezés alatt áll a Nemzetek Viadala. Jelen körülmények között elég bonyolult megszervezni a nemzetközi találkozót. Tudni kell, hogy jó néhány ország forgat ezen a területen egyszerre, és ezeknek a programját szinkronizálni nem egy egyszerű feladat. Dolgozunk rajta.”

Lesz-e Exatlon Senior vagy Junior?

„Az Exatlon Senior velem vette kezdetét, és velem is ért véget. Azóta is fáj a nyakam. Junior pedig nem lesz, ugyanis ennél jóval veszélyesebbek az akadálypályák. Az Exatlon világsorozat szervezői ragaszkodnak ahhoz, hogy 18 éves kor alatt nem lehet jelentkezni.”

Újabb merényletet tervez Gelencsér Timi

„Mindenki azt várja, hogy kiugorjunk a helikopterből. Légyszi!” – kezdte a videóban Timi, aki már az első kihíváskor is a második merényleten dolgozott.

„Ezt én rontottam el... Akik nem látták volna, nekik elmondom, hogy miután Timi kitalálta a merényletet ellenem, odasettenkedett mellém a telefonjával és megkérdezte, hogy elfogadom-e a kihívást. Na már most, erre mit lehet mondani?! Belegyeztem, majd mondtam neki, hogy ha egyszer véletlenül százötvenezer követőm lenne, akkor egy helikopterből kéne a tengerbe ugranom?! Mire közölte, hogy igen, és vele...” – árulta el a műsorvezető, aki lehet, hogy hamarosan egy helikopterből veti a mélybe magát.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?