Zámbó Krisztián: Egyre jobban hasonlítok apura

Sokak szerint Jimmy fia egyre jobban hasonlít a 42 éves korában elhunyt legendára. A negyvenéves Zámbó Krisztián, ha tükörbe néz, maga is látja a közös vonásokat.

Zámbó Jimmy mindössze 42 éves volt, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt. Nagyobbik fia, Krisztián hamarosan belép a „rettegett” korba, ami természetesen a rajongói figyelmét sem kerülte el. Az énekes a Borsnak elárulta: 19 év után is számtalan üzenetet kap a követőitől, akik szerint egyre jobban hasonlít az aranytorkú Királyra.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Egyre többször mondják, hogy mennyire hasonlítok apura, pláne, hogy hamarosan én is belépek abba a rettegett korba, amennyi idősen itthagyott minket„ – mesélte a Borsnak Zámbó Krisztián, akinek azonban nemcsak a külsejére tesznek megjegyzést az emberek, hanem viselkedésére is, ami sokak szerint hagy némi kivetnivalót maga után.

„Igen, apu 19 évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elment, de őt sem az együttérzés, sem a szánakozó tekintetek nem tudják már visszahozni, ahogyan a pikírt, bántó megjegyzésekkel sem tudják tőle elvenni azt a rendkívüli tehetséget, amivel megáldotta őt a jóisten. Lassan húsz éve zúdítják rám a negatív, mocskolódó megjegyzéseket, úgyhogy nagyon is megedződtem a beszólásokat illetően. Egyesek szerint apu forogna a sírjában miattam, mások szerint Jimmy szégyene vagyok, de nem érdekel. Már nem tudtak megtörni ezek a rosszindulatú em­berek, hiába is próbálnak eltiporni” – ismeri be az énekes, aki mellett azon­ban egyesek teljes vállszélességgel kiállnak és nem hagyják, hogy a rosszindulatú emberek kritizálják őt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!