Míg a bíró el nem választ: álompárok döbbenetes szakításai

Weisz Fanni és Hajmásy Péter szakításának híre sokakat megdöbbentett. Pedig nem ők az elsők, és feltételezhetően nem is az utolsók, akiket álompárként tartott számon a közvélemény, mégis különváltak az útjaik. Összeállításunkban górcső alá vesszük az elmúlt évek legdurvább sztárszakításait.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter: A koronavírus mindent tönkretett

A siket modell és kedvesének szakítása megrázta a rajongókat: sokan igazi álompárként gondoltak rájuk. 2018 augusztusában egy filmbe illő esküvőn mondták ki a boldogító igent, ami viszont sajnos csak ideig-óráig hozta meg számukra az áhított boldogságot.

Fotó: Ripost

A koronavírus-járvány miatti önkéntes karantén nem tett jót a kapcsolatuknak, és néhány nappal ezelőtt úgy döntöttek, végleg elengedik egymás kezét.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán minden idejüket együtt töltötték

A színpadon szerettek egymásba, 2005-ben pedig összeházasodtak. Frigyükből egy gyermek született, Zorka, aki idén decemberben lesz tizenhárom éves. A hullámvölgyekkel tarkított kapcsolatnak végül 2012 nyarán lett vége.

Fotó: DFP

„Én mondtam ki, hogy merre tovább, de azt gondolom, hogy tulajdonképpen az hozta meg a döntést, aki úgy döntött, nem vesz részt tovább a küzdelemben” – mondta el Dóra korábban Várkonyi Andreának.

Sarka Kata és Hajdú Péter mindent megmutatott

Éveken át a celebvilág első számú álompárjának tartották Sarka Katát és Hajdú Pétert.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

A szerelmesek 2006-ban ismerkedtek meg, és 2008 augusztusában, a Szent István Bazilikában házasodtak össze. 2016-ban azonban valami elromlott: Hajdú épp külföldön tartózkodott, amikor Kata egy költöztető teherautóra felpakolta a holmijait, és két közös gyermekükkel elhagyta a törökbálinti álomvillát.

Várkonyi Andrea Bochkor Gábor sosem házasodott össze

Tizenkét idillinek tűnő év után mondott istenhozzádot egymásnak a két műsorvezető. Várkonyi és Bochkor soha nem házasodott össze, és boldogan hangoztatták, hogy ők papír nélkül is boldogok. A kívülállók számára ez így is tűnt, főleg, miután 2007-ben megszületett a közös lányuk, Nóri.

Fotó: DFP

2018-ban azonban Andrea élete legnehezebb időszakát élte át: elhunyt a testvére, amitől teljesen összeomlott. Andrea ekkor vált külön a gyermeke apjától is, és bár azóta volt egy futó kapcsolata Zsidró Tamással, úgy tudjuk, jelenleg szingli.

Brad Pitt családja az alkoholproblémái miatt hullott szét

Nem túlzás, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-os válása az egész világot mélyen megdöbbentette. Pitt sokáig meg sem szólalt a válással kapcsolatban, később viszont elismerte, hogy komoly alkoholproblémái miatt romlott meg a házassága, elviselhetetlenül viselkedett, ha be volt tintázva. A színész ma már józan életet él, és állítólag összejött egy 31 éves színésznővel, Alia Shawkattel. És hogy Angelinának van-e valakije? Nos, az egyelőre rejtély.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!