LELKIZŐ

Sötét dolog derült ki Whitney Houstonról, ezt tette az esküvő napján

A 2012-ben elhunyt világsztár 18 éve ezen a napon mondta ki a boldogító igent.
  • Szerző: Doris

Whitney Houston 1992. július 18-án mondta ki a boldogító igent Bobby Brown-nak. Az énekesnő akkor talán még nem sejtette, hogy házasságuk halálra van ítélve, de Brown szerint voltak baljós jelek. Végül 2007-ben váltak el – írja a Mirror.

Fotó: Northfoto

Whitney még 1989-ben ismerte meg későbbi férjét, egy rangos díjátadó gálán, majd elhívta a 26. szülinapi bulijára, ahol össze is jöttek.

A kapcsolat akár álomszerű is lehetett volna, ha nincs az énekesnő súlyos drogfüggősége. Bobby 2017-ben kiadott önéletrajzi könyvéből legalábbis az derül ki, hogy a kokain mérgezte meg a házasságukat. Brown nagyon meglepődött, amikor a tudomására jutott, hogy Whitney még az esküvőjük napján is felszívott néhány csíkkal.

„Nem tagadom, én is füveztem, söröztem, de nem én voltam, aki rászoktatta Whitney-t a drogokra. Sőt, olyan is előfordult, hogy ő akart nekem szerezni, de én nemet mondtam” – fogalmaz Brown a kötetben.

Bár azt nem lehet tudni, hogy pontosan milyen tényezők vezettek a válásukhoz, Brown nem titkolja: szerinte nem volt jó ötlet, hogy annak idején összekötötték az életüket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?