Nagy bejelentést tett Hódi Pamela: küzdeni fog

Hódi Pamela hosszú gondolkodás után döntött úgy: inkább áldozatokat vállal, de nem akar megint költözni.

Hosszan tartó számolások és ötletelés után Hódi Pamela döntött, bár új otthonának jóval borsosabb a bérleti díja az előzőnél, nem költözik másik lakásba még akkor sem, ha össze is kell húznia a nadrágszíjat.

Fotó: Ripost

„Osztottam szoroztam, és végül arra jutottam, hogy nem szeretnék megint költözni. Valóban jóval drágább ez a lakás az előzőnél, de mindent megteszek, hogy ez hosszútávon se jelentsen problémát. Igaz, ez azzal jár, hogy picit jobban oda kell figyelnem, hogy mikor mire költök, de állok elébe a feladatnak” – mondta a Borsnak Pamela, aki többek között a kislányára való tekintettel sem szeretne költözni.

Mint azt korábban mondta, a karantén okozta összezártság felszínre hozta a nézetkülönbségeket közte és Bence között, noha az elmúlt két és fél évben alig vitatkoztak. Kiemelte, szó sincs félrelépésről, vagy harmadik félről, a szakítás fő oka az volt, hogy Bence még nem állt készen a házasságra.

„A lakás egyrészt közel van Nati iskolájához, ahová majd szeptembertől jár, másrészt pedig nem szeretném megint egy költözéssel felbolygatni a kis életét. Mostanra megszokta a szép új szobáját, és velem együtt ő is beleszeretett a lakásba, úgyhogy nincs helye újabb változásnak” – fejezte be Hódi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!