LELKIZŐ

Hódi Pamela kitálalt a magánéletéről: Berki tönkre akarja tenni az életét?

A modell egy őszinte videóban vallott az érzéseiről és mindarról, amin az utóbbi hetekben keresztülment.
  • Szerző: ripost

Őszinte videofelvételen vallott az érzéseiről Hódi Pamela. A modell leírta a fejében keringő gondolatokat, és felolvasta azokat a rajongóinak, hogy így adjon erőt nekik és bevallja, hogyan telnek a napjai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A koronavírus sokat elvett Pamelától: először az esküvője maradt el, majd kedvesével, Tóth Bencével a szakítás mellett döntöttek. A karanténban töltött hetek során ugyanis kiderült, hogy nem ugyanazt várják az élettől.

Fotó: Ripost

Pamela a legújabb videójában szót ejtett gyermeke apjáról, Berki Krisztiánról, aki állítása szerint „hetente felidegeli, hol privátban, hol a médiában próbálja tönkretenni az életét, három év után is ez a célja”. Hasonló véleményen van Berki feleségéről, Mazsiról is, aki szerinte több akar lenni a kislánya életében, mint egy barátnő.

A lelki terhek fizikai tüneteket okoztak Pamelánál, aki félévente egészségügyi problémákkal küzd. Az is nehézség számára, hogy most el kell költöznie a nagyobb lakásából egy kisebbe, ahova éppen Bence miatt költözött néhány héttel a szakítás előtt, ráadásul mindenki előtt tartania kell magát.

Mindennek ellenére Pamela bízik abban, hogy férfi nélkül is megtalálja a boldogságot.

A teljes videót IDE KATTINTVA tudod megnézni.

És ezeket olvastad már?