Létrehozva: 2019.10.22.

Elárulta, milyen kapcsolatra vágyik Várkonyi Andrea

Ragyog a boldogságtól Várkonyi Andrea, akivel a LifeTV sajtótájékoztatóján találkoztunk! A gyönyörű műsorvezető óriási mosollyal az arcán, bombaformában érkezett meg a rendezvényre.

Mintha teljesen kicserélték volna Várkonyi Andreát! A gyönyörű sztáranyuka az elmúlt egy évben kemény és fájdalmas időszakon ment keresztül, de a jelek szerint mindez már a múlté!

„Minden szuper, igazából nagyon jól érzem magam. Élem az életem, végre beállt egy jó egyensúly is. Dolgozom és amennyi időt csak tudok, azt a kislányommal töltök. A napjaimat úgy logisztikázom, hogy amire Nóri végez a suliban, addigra nekem sincs már dolgom” – kezdte a Ripost-nak a gyönyörű műsorvezető, aki egy év kihagyás után, a LifeTV arcaként tért vissza a képernyőre.

Fotó: Szabolcs László

„Júliusban kaptam egy felkérést, amire érdemes volt igent mondanom. Lehetőséget kaptam arra is, hogy a kreatív csapattal egy olyan műsort találjunk ki, amiben maximálisan jól érzem magam. Ez lett a Női titkok Várkonyi Andinál talkshow, aminek nem csak műsorvezetője, hanem az egyik szerkesztője is vagyok.” – mondta el Várkonyi, aki hozzátette, elképzelhető, hogy a műsor folyamán bizony merítkezik majd szakmájából. „Talán nem is tudatosan, de nyilván számít az, hogy pszichológusként kicsit könnyebben tudom észrevenni a vendégeim rezdüléseit, és így akár könnyebb is kibeszéltetni belőlük az érzéseiket.”

Várkonyi Andrea már több mint egy éve erősíti a szinglik táborát. Azt mondja, türelmes ezen a téren, de nem lenne ellenére egy kapcsolat. A tökéletes férfi megérkezésig azonban a kislányára és a munkájára koncentrál.

„Szó sincs arról, hogy a munkába temetkezem! Sokan azt kérdezik, hogy készen állok-e már egy párkapcsolatra. Nos, ez olyan dolog, hogy néha az ember azt hiszi, nem áll még készen, aztán váratlanul bejön valaki azon a bizonyos ajtón és minden megváltozik… És van, hogy várod, és mégsem jön. Talán ez nem is a „készenálláson” múlik. Jelenleg nincs párkapcsolatom, egyedül vagyok. Nem akarok rossz kapcsolatot, de félig jót sem. Egy nagyon jót viszont már szeretnék. Türelmes vagyok ezen a téren”

– árulta el a Ripost-nak Andi, aki természetesen nem ül otthon a négy fal között. Igenis randizik, és esélyt ad a férfiaknak arra, hogy megismerjék őt.

„A randi szót nem szeretem” – nevetett. „De igen, ismerkedtem, és ismerkedem is férfiakkal. Aztán az ember a találkozók különböző stádiumában eldönti, hogy akar-e további beszélgetéseket, vagy nem”

– mondta titokzatosan a műsorvezető, akiről rengeteg pletyka látott napvilágot kislánya édesapjával, Bochkor Gáborral való szakítása után. Egyszer és mindenkorra tisztázza a félreértéseket, és lapunknak elmondta, jó viszonyban maradt exével.

A további részleteket elolvashatod a Ripost napilap keddi számában! Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Képesek lesznek kisegíteni egymást a PS5-tulajok

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Véleményt mondott a Moody's az OTP-ről

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Nem tudod, mi legyen az ebéd a tavaszi szünetben? Remek menüötleteket ajánlunk a gyerekeknek

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott