Megszólalt Demcsák Zsuzsa férje, ez a terve Magyarországon

A magyar tévés és indiai férje azt is elárulta, hogyan fogadta szerelmüket itthon a család.

Demcsák Zsuzsa Srí Lankán ismerte meg az Ázsia Expressz 2 külföldi stábjában dolgozó Krishant, akihez már akkor hozzáment feleségül, később pedig Thaiföldre utaztak nászútra. Az indiai férfi a napokban Budapestre érkezett, azóta pedig több interjút is adott. A BEST magazinból az is kiderült, hogyan fogadták Kristhant Demcsák Zsuzsa szülei és gyerekei.

,,Igazából senkinek nem kellett elfogadnia, olyan természetesen simult bele a családunkba. Először a fiammal, Benedekkel találkozott, aki este lelkesen újságolta a húgának, milyen jó fej is Krishan” – részletezte Demcsák Zsuzsa a hetilap hasábjain, majd arról is beszélt, mit szóltak a szülei az indiai férfival való házasságához

„Meglátogattuk a szüleimet, ahol a férjem rövidesen együtt főzött édesanyámmal a konyhában, majd apukámmal beszélgetett politikai, földrajzi kérdésekről. Nagyon jól megértették egymást… Pedig amikor Srí Lankáról megmutattam a gyűrűmet édesanyámnak, és közöltem, hogy férjhez mentem, csak legyintett, mondván, ez csak amolyan vakációs fellobbanás, mire hazaérek, úgyis elfelejtem. És nem ő volt az egyetlen, aki ezt így gondolta” – mesélte a műsorvezető.

A 36 éves színházi rendező, tévés, akinek pszichológiai és jógaoktatói képesítése is van, azt mondja: „Jól tudom, milyen híres itt Zsuzsa, rengeteget beszélgetünk, az életéről is mindent elmesélt. Azt gondolom, hogy nem kell cipelnünk a múlt terhét. Ugyanúgy felesleges rágódni rajta, mint azon is, mit hoz a jövő. A jelent akarjuk minél teljesebben megélni" – vélekedett a férfi. majd hozzátette: Magyarországon jógaoktatással és továbbképzésekkel szeretne foglalkozni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!