A Viszkis beismerte, hibázott: bocsánatot kér Pamelától!

Ambrus Attila nagyon megbánta, hogy ismeretlenül beleszólt Hódi Pamela és Berki Krisztián kapcsolatába.

A Viszkis durván megsértette Hódi Pamelát Berkivel közös botránykönyvében. "Krisztián sokat mesélt a közös dolgaikról, és nekem úgy állt össze a fejemben ez a történet, hogy számára mindenki jobb lenne, legyen akár a Drakula vagy a patás ördög, mint ez a nő" - írja a Rosszfiúk Ázsiában című könyvben Ambrus, aki akkor még csak Berki Krisztián verziójában ismerte a történetet.

Közben azonban kiderült, hogy Pamela és Krisztián szakításának hátterében megcsalás áll, ugyanis az izomceleb egy Ázsia Expressz- stábtaggal csalta gyereke anyját a forgatások alatt és után. A Viszkis most beismerte: hibázott!

"Hibát követtem el, hogy nem hallgattam meg Pamelát, az ő oldalát is meg kellett volna ismernem, akkor lett volna ez korrekt a részemről. De Ázsiában ő nem volt ott. Sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, nem akartam megbántani egy kisgyermekes édesanyát! De tény, akkor és abban a helyzetben azt gondoltam, ami oda le lett írva. De ez nem egy szentírás, és van, hogy az ember téved. Én tudok bocsánatot kérni!" – mondta el a Borsnak a Viszkis, aki személyesen is szívesen megismerkedne Pamelával, hogy meghallgassa az ő történetét is. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!