Létrehozva: 2016.02.12.

Súlyos betegsége miatt került a halál torkába a magyar műsorvezető

Borbás Marcsi elárulta, hogy az evés szó szerint életveszélyes is lehet a számára bizonyos esetekben. Súlyos ételallergiával küzd.

Az ország Gasztorangyaláról mindenkinek a jó falatok jutnak az eszébe, így nehéz elképzelni, hogy bizonyos ételek akár meg is ölhetik őt. Pedig súlyos ételallergiája miatt nagyon kell vigyáznia, mit is eszik, hiszen sokszor került már közel a halálhoz egy-egy rossz falat után - írta meg a hot! magazin.

A nátrium-glutamát-érzékenység azt jelenti, hogy vannak ételek, amelyektől szó szerint halálközeli állapotba kerülök, és nagyon erős csontfájdalmaim lesznek

- árulta el Borbás Marcsi, aki nem csak betegsége miatt figyel oda a helyes táplálkozásra. A folyamatos sütés-főzés és kóstolgatás ugyanis az ő alakján is meglátszódik.

Úgy híztam meg, hogy két éve nem eszem kenyeret. Persze azokat az ételeket és desszerteket, amelyeket a szakácskönyvemben ajánlok, egytől egyig elkészítettem, mert pontos receptet akartam adni. A Gasztroangyal felvételei közben azonban csak kóstolok. Mégis elég két nap ahhoz, hogy napokra felboruljon az emésztésem.

"Nem érzem magam olyan jól a bőrömben, és nem is tudok már olyan csinosan felöltözni. Mázli, hogy szeretem a zöldségeket" - magyarázta diétájának okait a műsorvezető.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek