Létrehozva: 2015.09.13.

Fóbiák keserítik a magyar sztárok életét

A hazai hírességek között is akadnak bõven olyanok, akik minden nap valamilyen kínzó félelemmel kénytelenek szembenézni. Az érzéstõl pedig képtelenek megszabadulni.

Viszolygás, félelem, undor keseríti a mindennapokat. Ezek a különböző fóbiák legfőbb ismertetőjegyei. A gyakran pánikrohamokkal járó, megmagyarázhatatlan rettegés pedig a hazai celebvilág képviselőit sem kíméli. A %RIPOST% pedig összegyűjtötte azokat a fóbiákat, amiktől hiába próbálnak megszabadulni a magyar hírességek.

Csonka András évek óta szenved leküzdhetetlen fóbiájától. Pici ugyanis hipochonder, azaz a létező összes kór tünetét képes magán diagnosztizálni. Az állandó betegségtudat és félelem már az 50 éves színész karrierjét is veszélybe sodorta, ugyanis egy ártatlan megfázást is képes súlyos fertőzésként megélni, és olyankor napokra ágynak dől. A Sztárban sztár versenyzője persze tisztában van fóbiájával, mégsem sikerül szabadulnia a folytonos rettegéstől, ezért elővigyázatosságból egy egész láda gyógyszert cipel magával, és folyamatosan figyeli teste minden rezdülését.

Az egykori szépségirálynő, Horváth Éva valószínűleg túl sok légikatasztrófáról szóló filmet nézhetett, mert szó szerint kiveri a víz a repüléstől. A szép modell-műsorvezetőt azonban rettegése sem akadályozza meg abban, hogy a levegőbe emelkedjen, hiszen imád utazni, és azt vallja, hogy a fóbiákat csak önerőből lehet legyőzni. Éva ennek érdekében egy speciális módszert is bevet: fejből tudja a híres repülőgép szerencsétlenségek történetét, így készül fel az esetleges vészhelyzetekre.

A sikeres humoristát, Nacsa Olivért ezzel szemben egy tipikusan 21. századi, modern kórkép a wifi-fóbia kergeti az őrületbe. Nem bírja elviselni ugyanis a különböző technikai berendezések által kibocsátott sugárzásokat, és még aludni sem tud, amíg mindent ki nem kapcsolt.

"Nagyon félek a sugárzástól. Körülbelül tíz éve küzdök azzal, hogy ha meglátok egy telefont vagy távirányítót, vagy wifi-t, ami jeleket sugároz, akkor azonnal a megfelelő szögbe kezdem forgatni, hogy a belőle áramló sugárzás még véletlenül se legyen káros hatással az egészségemre. Lefekvés előtt is gondosan elrejtem a távirányítót és a mobilomat is, nehogy alvás közben érjen a káros hatás".

- nyilatkozta korábban a Reflektornak.


A vörös démon, Orosz Barbara életét is megkeseríti egy leküzdhetetlen rettegés. A szép műsorvezető ugyanis csak a ruhákon és a kiegészítőkön szereti a kígyómintát, egyébként egyenesen iszonyodik a lábatlan hüllőktől. Évekkel ezelőtt, még akkori párja próbálta meg rávenni, hogy simogasson meg egy óriási boát, hátha így elmúlnak a félelmei. Barbinak azonban azóta sem sikerült úrrá lenni kígyóundorán.

Végezetül következzen a Való Világ egykori sztárja, Alekosz, akiről elsőre talán nem is feltételeznénk, mennyire tisztaságmániás. A valóságshow győztese azonban annyira fél a piszoktól és a szennyeződésektől, hogy egész nap csak pucol és súrol. Állítólag annyira megszállottan pusztítja a baktériumokat, hogy a könyvek lapjait egyesével kiporszívózza, a bútorokat pedig alkoholos tisztítószerrel törli át. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy ki az a nő, aki elviseli Alekosz kóros takarítási kényszerét!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rekonstruálták egy 75 ezer éves neandervölgyi nő arcát

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Köllő Babett bevállalta, teljesen kiakadtak az emberek: "Én világgá szaladtam volna"

SZTÁRDZSÚSZ

Hogy megnőttek: 30 év után újra együtt a Mrs. Doubtfire gyereksztárjai, így néznek ki most

SZTÁRDZSÚSZ

Nagy a szomorúság Berki Mazsiéknál: a kislánya elvesztette a kedvencét