SZTÁR

Már hivatalos: Vitray Tamás és Kállay Bori elvált

Bár a pár jó ideje nem él már együtt a válással várni kellett. A Ripost megtudta: az év elején immáron hivatalosan is kimondták a kapcsolatuk végét.
  • Szerző: Buster

Csendben, békésen és teljes titokban zajlott le a legendás tévés és a színésznő válása mivel a felek a bontóper kezdete előtt már részletekbe menően megállapodtak a vagyonmegosztásban. Lapunk úgy értesült, hogy Vitray Tamás igazi úriemberként állt az egyezséghez, és gyakorlatilag semmire nem tartott igényt a 30 év alatt felépített közös vagyonból. Tamás csak a személyes használati tárgyait pakolta össze, amikor hónapokkal a válás bejelentése előtt elhagyta a gödi családi házat és már akkor biztosította Kállay Borit, hogy semmilyen anyagi vitára nem kell számítania a válási procedúra során sem. Lapunk most megkereste Vitrayt, aki megerősítette: túl vannak válóperen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

„Már egy ideje hivatalosan is egyedülállóak vagyunk, vagyis igen, kimondták a válást. Nem volt köztünk vita akkor sem, amikor eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk az életünket és a válás során sem merültek fel nézeteltérések. Tulajdonképpen már okafogyottá vált erről beszélni, hiszen jó ideje lezajlott a tárgyalás” – mondta szűkszavúan a Vitray Tamás a -nak, aki 87 évesen kezdett új életet.

Hogy ízig-vérig úriemberként szállt ki a házasságából, azt az is jelzi, hogy bár egy korábbi interjújában elmondta, nem rendelkezik megtakarítással, mégsem tartott igényt sem a közös ház felére, sem pedig a közösen vásárolt autóra. A tévés ezzel persze nem okozott túl nagy meglepetést, hiszen második felesége a néhány hete elhunyt Földi Teri sorsát is nyomon követte azután is, hogy elváltak. Tamást talán három évtizeden át gyötörte a lelkiismeret-furdalás, hiszen még a színésznő férje volt, amikor heves szerelemre lobbant Kállay iránt, akivel a Debreceni Virágkarneválon melegedtek össze. Kapcsolatukat másfél éven át tartották titokban. Ez idő alatt kétszer is szakítottak, de végül a tévés nem tudta tovább titkolni otthon sem, hogy mást szeret. Elhagyta második feleségét és összekötötte életét Borival, akit 2014-ben másodszor is elvett feleségül…


MTI Fotó: Czimbal Gyula

Nem tartja kizártnak, hogy újra társra találkozgattak

Vitray Tamás néhány hónapja a HOT! magazinnak adott interjújában elárulta, hogy bár szerelemre már nem számít a jövőben, azt nem zárja ki, hogy párt találjon. “Szerelem? Mikor szerelmes az ember? Ha belehal, hogy nem láthatja a szeretett nőt? Vagy hogy ellenállhatatlan vágyat érez? Mikor? Az, hogy szeretnék-e partnert, más kérdés. Nem merem így kimondani, de biztos, hogy nem futnék világgá, ha valakiről azt érezném, ő a társam. Ez utóbbi a harmadik házasságom volt, a sport szolgáljon példával az ilyennek: ha három kísérlet sikertelen, abba illik hagyni a további próbálkozást. Még a veterán kategóriában is” – mondta akkor Tamás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?