Létrehozva: 2019.08.05.

Új dal készül a Budapest Park és a Margaret Island közös műhelyében!

Rendhagyó meglepetéssel készül a zenekar ötödik szülinapja alkalmából közönségének a Margaret Island és a Budapest Park: egy közös dalt dedikálnak annak a felszabadító életérzésnek, ami az élõ koncertek igazi ajándéka. Az új dal szeptember 27-én a szezonzáró nagykoncerten debütál élõben, a dal háttérmunkálataiba pedig már most be lehet pillantani!

“Annyi minden történt már, hogy a szívben épp elfér” - így fogalmaztak az alapító-dalszerző tagok, Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint a III. Margaret Island album egyik visszatekintő dalában a korábbi élményeikről egy évvel ezelőtt.

Impulzusokból persze azóta sincs hiány, az örökmozgó popzenekar ezt az évet is teletöltötte maradandó emlékekkel: ötödik évükben egy világörökségi helyszíneket is bejáró országos turnéval örvendeztették meg magukat és közönségüket a nyári szezonban.

Az i-re azonban még csak ezután kerül fel a pont:

az áthangszerelt koncertek után a pannonhalmi levendulamezőkről, a szigligeti várfalak mellől és az Aggteleki cseppkőbarlang mélyéből végül a Budapest Park színpadára térnek haza egy óriási szülinapi ünneplésre szeptember 27-én. 

A buli azért is különleges számukra, mert ez lesz egyben az 5. önálló nagykoncertjük ezen a helyszínen. Első alkalommal még 2015-ben a Punnany Massif előtt játszhattunk a Parkban”, emlékszik vissza Viki, a zenekar énekesnője, “ekkor még nagyon kicsik voltunk, borzasztóan izgultunk, nem is tudtunk igazán feloldódni. Sok időbe telt, mire el tudtunk lazulni és élvezni tudtuk a nagyszínpadokon való zenélést is. Tulajdonképpen a Parkkal együtt nőttünk fel.”

A szülinapi koncertre közös dal készül: “az elképzelés onnan jött, hogy a Budapest Park is épp ugyanazon dolgozik nap mint nap, mint mi, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzen a közönségének, így nagyon örültünk, hogy egy ötletelésre invitáltak minket, hamar megtaláltuk a közös kapcsot”, meséli Bálint, a zenekar gitárosa.

“Minden koncertünk tulajdonképpen a valóságból való kiszakadás,

egy olyan dimenzió, amiben kiengedhetjük a feszültséget, elfelejthetünk mindent és csak a pillanatnak élhetünk”, teszi hozzá Kristóf, a csapat basszusgitárosa, “tulajdonképpen a ‘valóság kint hagyása', ahogy a Park mottója is fogalmaz.”

“Eddig is fontosnak tartottuk annak a hangsúlyozását, hogy meg kell élni a pillanatokat, és minél több élményt kell gyűjteni, amelyekre jó visszaemlékezni. Ez egy kimeríthetetlen téma. Ebben a dalban azt az életérzést próbáljuk megfogalmazni, amit együtt élhetünk át a közönségünkkel minden alkalommal a koncertek során, főleg a Parkban, ahol igazán rólunk szólhat egy teljes este”, árulja el Viki az első részleteket a közös projektről.

Aki ennél többre kíváncsi, az pedig máris bepillanthat az alkotóműhelybe, illetve a zenekarral együtt tekinthet vissza az elmúlt varázslatos öt esztendőre. Egy ötrészes videósorozat dokumentálja ugyanis a Park-dal születését, illetve a Margaret Island és a Budapest Park különleges kapcsolatát.

Az 5. szülinapi nagykoncert részleteit itt találod, a jegyekért pedig kattints ide!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pókokat talált a Marson az Európai Űrügynökség

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

magyarnemzet.hu

Végleg bezárulhat a válogatott kapuja a Puskás Akadémia tehetsége előtt

ripost.hu

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

magyarnemzet.hu

Ritkán látható dühkitörés borzolta a kedélyeket a sznúker-vb-n + videó

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?