SHOWBIZ

Őrült tippek után itt a TV2 műsorának újabb kiesője

Az első kör meglepetése után a csapatok elrugaszkodtak a tippekkel és jóval bátrabban próbálkoztak...
  • Szerző: Buster

Két sztárcsapat versenyez egymással a Nicsak, ki vagyok?-ban, amelyben az a cél, hogy lehetőség szerint minél több karaktert felismerjenek a jelmezek alatt. Persze nincs könnyű dolguk, hiszen a jelmezek tetőtől talpig elfedik viselőjüket. Az egyik csapatban Majka, Judy és Hajós András tippelgetnek...

...míg a másik csapatot Gangxta Zolee, Kajdi Csaba és Ábel Anita alkotja.

A TV2 legújabb szuperprodukciójának második körét a Szőrmók jelmezbe bújt előadó kezdte. A dal után Hajós András Vadon Janira gondolt, míg Judy és Majka egyértelműen Mádai Vivienre. Végül utóbbiban maradtak.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

A másik csapatból Kajdi Csaba Bódi Sylvi nevét dobta be, míg Ábel Anita szerint Vajna Timit rejtette a kék jelmez. Zolee pedig Hargitai Beára gyanakodott. A csapat végül megállapodott Vajna Timiben.

A következő előadó az Oktopuszi volt, aki másodjára is hatalmasat énekelt. A közönség végigbulizta az előadást, majd a csapatok ismét nekiveselkedtek, hogy kitalálják, ki is lehet ő... Kajdi Csaba Marozsán Erikára gondolt, míg Ábel Anita és Zolee is Janicsák Vecát tartották valószínűnek, így végül ő lett a csapat tippje.

Fotó: TV2

Hajós András Keresztes Ildikó nevét dobta be a kalapba, Judy pedig Koós Rékáét. Majka maradt az előző körös tippjénél, Péter Szabó Szilviánál. Végül hosszú vita után Koós Rékát azonosították Oktopusziként.

A második kör harmadik fellépője az asztronauta jelmezes figura volt, aki alaposan megosztotta a tippelő csapatokat. Hajós András szerint Kálloy Molnár Pétert rejtette a jelmez, míg Judy Sipos Petire gyanakodott.Majka Kövér László nevét mondta a közönség legnagyobb meglepetésére, végül ebben is maradtak.

Az ellenfelek valamivel jobban összehangolódtak. Anita és Csaba Charlie-ra szavaztak, míg Zolee Kefirt sejtette a jelmez alatt. Aztán előbbiben meg is állapodtak.

Végül a legtöbb szavazatot az asztronauta jelmezes énekes kapta, aki nem volt más, mint Jolly.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Az énekes elképesztő teljesítményt nyújtott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?