SZTÁR

Tóth Gabiék elárulták, mi a legnehezebb a szülői feladatokban

Krausz Gábor csak a legjobbat szeretné lányának.
  • Szerző: Ripost

Krausz Gábor újdonsült apukaként rengeteg aggodalommal küzdött, neki is időre volt szüksége, hogy belerázódjon ebbe a szerepkörbe. Saját édesapjával nem egészen felhőtlen a viszonya, de szeretné, ha kislányával tökéletesen kihangsúlyozott legyen a kapcsolatuk, és a kicsi érezze, rá mindig számíthat.

„Hetekig küzdöttem a félelmeimmel, nem tudtam, miként érjek hozzá a lányomhoz úgy, hogy ne törjem össze. Viszont ahogy telik az idő, egyre inkább érzem, hogy ez bizony apa-lánya szerelem” – kezdte a sztárséf a Story magazinnak.

Arról is beszélt, hogy az első két hónapban attól tartott a leginkább, hogy csak útban lesz, zavarni fog, de igyekszik kivenni azóta is a részét Hannaróza neveléséből. A sztérséf azt sem titkolta, mi számára a legnehezebb édesapaként.

„Egyedül a fürdetés okoz nekem gondot, Hannaróza picike teste csúszik, miközben lubickol. Mindig aggódom, hogy mi lesz, ha elfelejt levegőt venni, mi lesz,

Fotó: tv2

ha leejtem, vagy olyasmi történik, amit nem tudok megoldani. Az orvos számát épp ezért gyors hívásra állítottam a telefonomban” – vallotta be Krausz Gábor.

Szerencsére idővel sikerült leküzdenie, az aggályait és egyre magabiztosabban bánik Hannarózával. Sőt imádja a kislányával töltött minden egyes percet, amit a karantén során ki is használ. Abban pedig biztos, hogy szerelmével Tóth Gabival minden akadályt képesek leküzdeni.

„Amikor reggel lemegyek hozzá, és felébredve engem lát meg először, úgy mosolyog rám, hogy elolvadok. Az apává válás minden nehézségével együtt csodálatos dolog, hálás vagyok, hogy megtapasztalhatom.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?