SHOWBIZ

A veszély valós: Tóth Gabi belátta, az emberek félnek a vírustól

Gabi fantasztikusan érezte magát a hétvégi koncertjén, amire csak bátortalanul érkezett a közönség. Az emberek többsége még nem mer igazán bulizni.
  • Szerző: Buster

Tóth Gabi hosszú hónapok óta először állt színpadon szombat este a Papp László Sportaréna teraszán, ahol a megszokottnál jóval kevesebb rajongó mert cssk részt venni az egyébként fergetegesre sikerült bulin. Gabi ezután egy posztban vonta le a koncert tanulságait, vagyis, hogy az igazi tömegrendezvények ideje még biztosan nem jött el, hiszen az emberek komolyan veszik a vírusveszélyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Gabi koncert 2020 júliusában (Fotó: Czerkl Gábor/Bors)

„Most nem azért, de bebizonyosodott számomra a hétvégén, hogy az emberek nagy része fél. Normális esetben 1 nap alatt adok el 500 db jegyet egy koncertemre! A tesómmal közös műsorunkra rendszeresen dupláznunk kell Budapesten, mert elkapkodják a jegyeket egy pillanat alatt! A most szombat más volt... Most szombaton „félházas” koncertet adtunk!” – írta közösségi oldalán az énekesnő, akinek szavait megerősítette Lak Tibor, a koncerthelyszín cégvezetője is.

2020. július 18. Tóth Gabi koncert Budapesten (Fotó: Czerkl Gábor/Bors)

„Gabi koncertje a második volt, mióta az 500 főt meg nem haladó rendezvényeket meg lehet tartani. Egy héttel korábban az Animal Cannibals lépett fel nálunk, és ők is hasonló nézőszám előtt játszottak. Ennek oka vélhetően nem anyagi természetű, hiszen a jegyárak ezekre a bulikra nagyon visszafogottak. Leginkább a koronavírustól való félelem az, ami visszatarthatja az embereket”nyilatkozta a szakember, aki hozzátette, ezen a héten Caramel lesz a hely vendége és csak remélni tudják, hogy a hét második felében beindulnak majd a jegyeladások, hiszen a fotókat, videókat látva a hatalmas szabad terület a dekk-en biztonságérzetet adhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?