HŰHA

Celebháború a láthatáron: Tóth Gabi keményen reagált Tóth Andi botrányára

Az énekesnő fontos bejegyzésben tudatta a rajongóival, hogy nem szabad bedőlni a tökéletességnek, mert ettől idővel csak önbizalomhiányosak lesznek az emberek.
  • Szerző: ripost

Frappáns fotókkal tudatta a követőivel Tóth Gabi, hogy nem szabad bedőlni a közösségi oldalakon látott tökéletességgel, mert ez általában csak szemfényvesztés. Az énekesnő Tóth Andi félresikerült bejegyzését figurázta ki először, amikor legújabb fotóján durván elvékonyította a felsőtestét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mivel sokaknak nem jött át a kép üzenete, ezért le kell írnom, hogy ez egy direkt túlretusált kép, amivel görbe tükröt szerettem volna mutatni! Rengetegen retusálják így a képeiket, és mutatnak magukról egy hamis profilt. Ne dőljetek be azoknak, akik a tökéleteset mutatják! Mert sokuk hazugságban tartja az embereket, akik ettől frusztráltak és önbizalomhiányosak lesznek. Én elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok!” – fogalmazott Gabi, aki ezután megmutatta egy új képen, hogy bárki képes lehet előnyös és előnytelenebb módon lefotózni magát, ezzel megtévesztve az embereket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?