HŰHA

Gyanút fogtak a rajongók! Túl forróra sikeredett Tóth Andi és Szabyest klipje

Tóth Andi és Szabyest első közös klipje a hétvégén debütált és a rajongók szépen rá is haraptak. A kommentszekcióban pedig elindult a találgatás...
címkék:
  • Szerző: Buster

Tóth Andi és Szabyest közös zenei videója nem kicsit sikerült dögösre. A két fiatal tehetség semmit sem bízott a véletlenre és valóban úgy tűnnek, mintha egy pár lennének. Az énekes-dalszerző éppen a premier napján árulta el a -nak, hogy Andi és közte működött a kémia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Andi és Szabyest

A rajongók már álompárként látják Tóth Andit és Szabyestet

Nos, a rajongók imádják a Zavarodott című dalt és sokaknak feltűnt, hogy az énekesnő és Szaby közözött valóban izzott a levegő, amit még az esőztetőgép sem tudott lehűteni. Egyesek szerint kár is tagadniuk, hogy több van köztük munkakapcsolatnál.

„Csodálatos pár lehetnétek a hangotok is tökéletesen összeillik, mint ha benneteket az Úr egymásnak teremtett volna. Gratulálok sok sikert mindkettőnknek és további sok sikert így együtt. Az Úr áldása legyen rátok!”

„Andi ha rád gondolt közbe, tuti szerelmes beléd. Szép pár lennétek hajra hajra!”

„Jaj az Andika nagyon oda van érted, ezt nem lehet megjátszani! Működik a kémia. Tuti egy pár vagytok! Szerintem odáig van érted, nagyon szuper!”- írták le véleményüket a rajongók.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?