SZTÁRDZSÚSZ

Zugevéstől szenved a magyar énekes, felesége lakatot tett a hűtőre

Emilió éjszakánként rájár a hûtőre, és még el se pakolja maga után a nyomokat. Felesége és anyósa kitalálták, hogyan akadályozzák meg az éjjeli nassolást.
  • Szerző: MF

Bangó Margit unokája, Tina is tisztában van azzal, hogy az egész család kényszeres éjszakai evő, ám férje egészsége miatt ezen a szokáson változtatni kell.  Emilió  zugevő, és a magas vércukorszintje miatt meg kellene állnia a késői nassolást.

"Minden éjszaka zörejre ébredek fel. Nagy nehezen elalszom hajnal felé, jövök ki és valaki nagyon üt valamit, de nagyon. Klopfolt a férjed... Valami húst sütött, mert utána éreztem az illatát is. Ilyen csak a mesékben van, valamit tenni kell"

- árulta el unokájának Bangó Margit az Édes Élet kamerái előtt, amitől Tina teljesen kiakadt. A Kossuth-díjas művésznővel együtt lakatot tett a hűtőre.

Tina és a nagymamája megelégelte az énekes mohóságát, ezért drasztikus lépésre szánták el magukat. Először két riasztót szereltek a hűtőre, ami azonnal jelez, ha valaki kinyitja a hűtőt. Ám ez Emiliónak hamar feltűnt, amit le is kapcsolt pár perc alatt. Ezért egy nehezebben kijátszható módszert alkalmaztak a Bangó lányok, lakatot és láncot tettek a hűtőre, hogy az énekes ne jusson ételhez.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?