SZTÁRDZSÚSZ

A munkanélküli Young G mindent megtesz a családjáért: felhívást tett közzé

Young G nehéz heteken van túl: kislánya születése nem volt zökkenőmentes, ráadásul az ember, akit a barátjának hitt, a baj közepette rúgta ki.
címkék:
  • Szerző: ripost

Young G minden követ megmozgat annak érdekében, hogy dolgozhasson. A rapper kislánya két hete született meg, de a világrajövetele nem volt zökkenőmentes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kis Rebeka napokig inkubátorban feküdt, lélegeztetést segítő géppel, mert kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Ám mindez nem volt elég, Young G-t a főnöke a legnagyobb baj közepette rúgta ki.

Az illetőt a rapper a barátjának hitte, az elmúlt egy évben pedig, a vírushelyzet miatt asszisztensként, mindenesként dolgozott neki.

Young G-t kirúgták a munkahelyéről

Young G-t kirúgták a munkahelyéről
Fotó: Instagram

Az immáron kétszeres apuka most mielőbb új munkát próbál szerezni. Ehhez azonban emberekre van szüksége, így felhívást tett közzé.

„Munkalehetőség! Elsősorban Pest megyében. Kőműves szakembert, segédmunkást, építőiparban jártas embert, embereket keresek. Nem vállalkozókra van szükségem, hanem szakemberekre! Jó bérezéssel. Autó előny, de nem kötelező. Részletek privát üzenetben!” – írta ki a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában a rapper.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?