SZTÁRDZSÚSZ

Végre! Kis Grófo megmutatta tündéri kisfiát

A mulatós király nem a nyilvánosság előtt éli magánéletét, de most kivételt tett, és családjával együtt állt a kamerák elé.
  • Szerző: MMB.

Kis Grófo slágereivel hatalmas sikereket ért el, pörgős dalai hallatán a legtöbb magyar táncra perdül. De míg az ifjú mulatós király zeneszövegeit mindenki kívülről fújja, addig az előadóról már annál kevesebbet tudunk.

A kétgyermekes apuka ugyanis nem a kamerák kereszttüzében éli életét, ám sokak nagy örömére az Aktívban végre megmutatta teljes családját, miközben közös karácsonyukról mesélt.

A gyerekekkel feldíszítjük a karácsonyfát, és mint a szüleim minket régen, mi is elbújtatjuk őket a mosdóban, amíg a Jézuska elhelyezi az ajándékokat.

"Tartjuk a családi hagyományokat" - mesélte boldogan a bulibáró, aki népszerűsége ellenére, még mindig két lábbal a földön áll.

Az édesapám és édesanyám is nagyon szegény családból származnak, én meg nem szeretném elfelejteni, hogy ők honnan jöttek.

"Meg persze azt sem, hogy én hová tartok" - jelentette ki a mulatós sztár, aki azt is elárulta, hogy honnan is ered a jól csengő Kis Grófo név.

Az édesapámat fürtös, göndör haja miatt a régi grófokról nevezték el. Amikor én megszülettem, akkor megkaptam a Kis Grófo nevet.

"Ez a név nálunk apáról fiúra száll" - árulta el a családapa, aki nem titkolja, hogy feleségével terveznek még egy gyermeket.

 

És ezeket olvastad már?