SZTÁRDZSÚSZ

Horrorisztikus balesete után bizarr módon gyógyul Varga Viktor

Az énekes néhány héttel ezelőtt szenvedett súlyos lovasbalesetet, aminek következtében kórházba került. Most már otthon gyógyul, nem hagyományos módon.
címkék:
  • Szerző: ripost

Horrorisztikus balesete után már az otthonában lábadozik Varga Viktor. Az énekes a Nemzeti Vágtára készült, amikor leugrott egy megvadult lóról, ám az esés következtében kifordult és eltört a lába.

Műteni kellett, és bár Viktor nem szeret egy helyben ülni, most rákényszerítette az élet.

Varga Viktor

Varga Viktor különleges módszerrel gyógyul
Fotó: TV2

„A baleset előtt épp egy olyan klipet forgattunk le Tóth Andival, ami a határtalan szabadságról szól. Erre itt kötök ki az ágyban... Mindig a végletek uralkodnak az életemben” – mondta el a Tények Plusznak Varga Viktor.

Az énekes ráadásul azt is elárulta, hogy a baleset előtt már kapott jeleket azt illetően, hogy lassítania kellene.

„Először kitört a gördeszka alattam, széttört a kereke. Azt megúsztam. Aztán a kocsinak a kereke tört ki, azt is megúsztam, de a lóról leugorva sajnos a lábam volt az, ami kitört, azt már nem úsztam meg.”

Az énekes különleges módon, hangtálakkal próbálja felgyorsítani a gyógyulását.

„Szerintem le lehet rövidíteni ezt a hosszú folyamatot. Én egy hónapot szentelek ennek, és utána szeretném folytatni az életemet. Számomra is egy kísérlet, hogy ez működni fog-e” – mondta Viktor, aki megígérte, hogy ha az öngyógyítás ezen formája beválik, akkor azt feltétlenül megosztja majd a rajongóival is.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?