SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat a Fiesta-botrányban: ez történt

A Ripost megtudta, Csordás Tibor kérvényezte egykori zenekara, a Fiesta védjegyének végleges törlését a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában. A visszafordíthatatlan döntés meghozatalát hosszas fejtörés előzte meg.
  • Szerző: BDF

Nyolc év után talán végre kibékülhet a legendás Fiesta együttes párosa. Úgy tudni, mindketten belefáradtak az évek óta tartó jogi csatározásba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Amint arról lapunk is beszámolt róla, a 2000-es évek sikercsapatának két tagja még 2011-ben veszett össze, azóta pedig külön-külön használják a Fiesta nevet, és saját embereikkel adják elő a dalokat – jóllehet, Csordás Tibor már évek óta saját néven fut a köztudatban.

Elválásuk nem alakult a legszebben. A formáció felbomlása után Knapik Tamás pert indított egykori társa ellen a névhasználatot illetően. A gitáros azt állítja, hogy papíron őt illeti név, ő a Fiesta jogos tulajdonosa. Ezt vitatja már a kezdetek óta Csordás is. A megoldás azonban, úgy tűnik, közel lehet, hiszen lapunk észrevette, hogy Csordás kérte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalától, hogy töröljék a Fiesta védjegyét. A úgy tudja, Csordás is békülni akar, ezért törölteti a védjegyet. Megkerestük az énekest, de nem kívánt nyilatkozni, Knapik Tamás azonban készségesen válaszolt a kérdéseire. Arról kérdeztük, hogy egyáltalán tud-e a védjegy törléséről, és mit szól egykori társa drasztikus lépéséhez.

„Tudok róla” – kezdte a gitáros, aki ugyancsak belefáradt már a sokéves csatározásba. Azt mondja, hajlik a megegyezésre.

A további részleteket elolvashatod a napilap hétfői számában!

És ezeket olvastad már?