SZTÁRDZSÚSZ

Újabb fordulat Nótár Mary bírósági ügyében

Egykori menedzsere még 2017-ben perelte be az énekesnőt.
  • Szerző: bdf

Újabb fordulat Nótár Mary és egykori menedzsere, Lakatos Róbert ügyében! Amint a %% is beszámolt róla, a Skyforce Kft. és a menedzser még 2017-ben perelte be az énekesnőt, miután az 2016 decemberében a Facebookon egy videóban őrjöngött, hogy erőszakkal tartották fogva őt.

"Jó hírnevünk, és személyiségi jogaink megsértése miatt indítottuk Nótár Mária ellen keresetet. Majd kaptunk egy kissé faramuci ítéletet: kölcsönösen fizetnünk kellett egymásnak ötszázezer forintot, és őt arra kötelezték, hogy az egyik sajtóorgánumban kérjen elnézést. Fellebbeztünk, mert nem értettünk egyet a bíróság ítéletével: nem volt kellőképpen feltárva az ügy! Sem a terhességével és annak elvesztésével, mellyel megvádolt minket, sem egyéb más valóságot nélkülöző állításait nem tudta kétséget kizáróan bizonyítani. Ezt a másodfokú debreceni ítélőtábla jóváhagyta, hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, és újbóli eljárásra kötelezte őket.

A Skyforce Kft. és személyesen Lakatos Róbert üdvözlöm ezt az ítéletet és remélem, hamarosan kiderül az igazság

- mondta el a %%-nak Lakatos Róbert.

Az ügyben lapunk megkereste Nótár Mary ügyvédjét, dr. Kovács Attilát is. Megtudtuk, hogy az énekesnő nem örül a bírói döntésnek.

Az ügyfelem nem örült a hírnek, szeretett volna pontot tenni az ügy végére.

"Mivel Lakatos Róberték fellebbeztek, ezért mi is benyújtottuk a fellebbezésünket. Az ügyfelem elfogadta a bíróság ítéletét ellenben a Skyforce Kft-vel, akik nem tudtak beletörődni abba, hogy nem adott nekik igazat a bíróság!" - mondta el a %%-nak dr. Kovács Attila.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?