SZTÁRDZSÚSZ

Maszkban és kesztyűben egy boltban dolgozik a magyar sztár

A színésznő kétkezi munkát vállalt, míg újra nem nyitnak a színházak.
  • Szerző: Ripost

Détár Enikő komoly problémákkal találta szemben magát a koronavírus miatt. Mivel nem szerződött egyik színházzal sem, szabadúszóként nincs állandó fizetése, mégsem riad vissza semmitől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez a kiszámíthatatlanság, hogy nem látjuk ennek a helyzetnek a végét...” – kezdte a színésznő a Hot!-nak. Több munka is szóba jött, amit szívesen kipróbálna az árufeltöltés, a betegápolás idősek otthonában, de még a takarítás, főzés is. Végül egy ismerősön keresztül egy nagykerben árufeltöltőként helyezkedett el.

„Ki akartam próbálni, hogy bírom-e az árufeltöltést! Nekem ebben az a legnehezebb, hogy éjszakai bagoly vagyok, és itt hajnali 6-kor kell kelnem. Az bizony nehezemre esik! Egyébként minden megy simán, amikor az üzletben dolgozom. Rövid szünetek vannak, olyankor beszélgetek azokkal az emberekkel, akik szintén bevállalták ezt a munkakört; klassz munkatársaim vannak. Nem mondok neveket, de találkoztam kollégákkal is: hangtechnikusokkal, színházi emberekkel. Ez egy hatalmas nagyker, nyolcórás a munka. Fél nyolctól négyig vagyunk” – árulta el Enikő a lapnak.

Egyébként nem mindennap áll árufeltöltőnek, megbeszélés alapján, amikor hívják és éppen rá is ér. Hiszen jöttek azóta kisebb munkái is, és persze tartalékai is voltak, ezt a munkát csak azért vállalta, mert biztonságérzetet nyújt a számára, hogy anyagilag több lábon áll

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?