SZTÁRDZSÚSZ

UFO Zsolti nagy bajban, tovább gyűrűzik a szexbotránya!

Súlyosítást indítványoznak az UFO együttes „szexmunkások menedzselésével” vádolt egykori énekese és társai ügyében.
  • Szerző: ripost

Súlyosítást kért az ügyész UFO Zsolti ügyében. Az UFO együttes egykori frontembere elsőrendű vádlottja annak az ügynek, ami szerint két társával 2010-2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba közvetítettek, utaztattak ki fiatal magyar nőket.

A bordély vezetője jutalékot fizetett, a popénekes „a kéjnőktől menedzselésükért havi díjat kért és kapott, azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből”.

Az elsőrendű vádlott három „ügyfelétől” milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, de a pénzt magára és az UFO együttesre költötte – áll az főügyészség közleményében.

UFO Zsolti nagyobb bajban lehet, mint gondolja

UFO Zsolti nagyobb bajban lehet, mint gondolja (Fotó: Sláger TV / YouTube)

A Fővárosi Törvényszék tavaly novemberben első fokon az elsőrendű vádlottat kerítés, csalás és kitartottság miatt két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélte. A szexmunkások külföldre utaztatásában közreműködő visszaeső bűntársat, valamint a beszervezésben és a tolmácsolásban részt vevő egykori szexmunkás bűntársat többrendbeli kerítés miatt egy-egy év börtönre, valamint 1,2 millió, illetve kétmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

A határozat ellen az ügyész a másod- és harmadrendű vádlott további bűnösségének megállapítása, és mindhárom vádlott esetében a szabadságvesztés időtartamának növelése érdekében fellebbezett.

A volt popénekes és védője felmentésért és enyhítésért, egykori szexmunkás bűntársa pedig – aki jogi tanulmányokat folytat – enyhítésért és a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alóli mentesítésért fellebbezett.

A főügyészség a másodfokú eljárást lefolytató Fővárosi Ítélőtáblához a napokban benyújtott indítványában az ügyészi fellebbezést fenntartotta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?