SZTÁRDZSÚSZ

Hát ez nem lesz könnyű: Erre számíthatnak Pápai Joci versenyzői

Pápai Joci nagy reményeket fűz mindhárom versenyzőjéhez, így nem hagyja, hogy esetleg a linkségük miatt bukják el a versenyt.
  • Szerző: angie

Pápai Joci, a Sztárban sztár leszek! mestere saját példájából tudja, mennyit jelent, ha az ember jó helyen van jó időben, ahogy azt is, milyen sokat számít a megítélés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Hiába volt tehetséges, sokáig küzdött, mire az ország megismerte a nevét, de a 2017-es Eurovíziós dalfesztivállal végleg letette a névjegyét és azóta sikert sikerre halmoz. A Sztárban sztár leszek! mestereként az egyik legfontosabb küldetésének tartja, hogy versenyzői felérjék ésszel, hatalmas lehetőség kapujában állnak. A következő hetekben Venczli Zóra, Baláž Karmen és Gábor Márkó „apjaként”, ha kell, nagyon szigorú lesz. A Borsnak elmondta, elsősorban Gábor Markón tartja rajta a szemét, mert a fiú nem csak tehetséges, de nagy csibész is.

Sztárban Sztár Leszek !

„Szeretem a csibészséget egy bizonyos határig, de Márkónak is tudnia kell, hogy a következő hetekben komoly tempóra kell számítani. Hétről-hétre tökéletes produkciókat szeretnénk látni a színpadon, nem lehet megúszásra játszani. Nagyon komoly és precíz munkát várok el! Először szorgalom és tudás kell, csak utána jöhetnek a humoros dolgok és a lazaságok a színpadon” – jelentette ki Pápai Joci, aki a pálya buktatóit jól ismeri, így a léleksimogatás mellett komoly szabályok mentén irányítja a csapatát.
„Ez a helyzet kihozta belőlem az apát, de Márkó okos fiú, tudom, hogy nem lesz semmi gond. Előre lefektettem a szabályokat így mindennel tisztában vannak a versenyzőim. Tudják, hogy minek a mentén kell haladni. Bízom benne, hogy az eredménnyel a nézők is elégedettek lesznek vasárnap este az élő-show láttán” – fejezete be büszkén és céltudatosan Joci.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?