SZTÁRDZSÚSZ

Kifecsegte magánéleti titkát Tóth Gabi

Tóth Gabit addig-addig kérdezték különegles ruhájáról, amíg kifecsegett egy magánéleti titkot is.
  • Szerző: szbd

Tóth Gabi igazán különleges ruhakölteményben ült a kamerák elé a Sztárban sztár leszek! vasárnapi elő show-jában. Kalotaszegi népviseletet öltött magára, ezzel hívta fel magára a kollégái és a tévénézők figyelmét. Tilláék addig-addig kérdezgették, amíg az énekesnő elszólta magát a házasságáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Gabi különleges népviseletet öltött magára

Tóth Gabi különleges népviseletet öltött magára (Fotó: Ripost)

„Őrizzük a hagyományokat. Ez egy kalotaszegi. Elvileg ez már nem kéne, hogy a fejemen legyen, mert már férjhez mentem, de csak félig, úgyhogy felvettem” – utalt Gabi a kalotaszegi gyöngyös pártára, és ezzel együtt egy magánéleti titkot is kifecsegett a Sztárban sztár leszek! kamerái előtt.

„Ez egy párta, a lányokra kötötték, de én már férjnél vagyok, csak nem volt még rendes szertartás. Így felvettem. (...) Aki követ engem, az tudja, hogy nekem fontos ez a fajta hagyományőrzés, főleg, hogy modernebb fúzióban jelenjenek meg” – tette még hozzá az aranytorkú énekesnő, aki két éve teljes titokban, polgári esküvőn mondta ki a boldogító igent kislánya édesapjának, Krausz Gábornak. Most pedig az is kiderült, hogy a templomi szertartás, ami nagyon fontos Gabi számára, még várat magára. De minden bizonnyal rövidesen Isten színe előtt is örök hűséget fogadnak egymásnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?