LOVE

Teljes titokban férjhez ment Tóth Gabi, itt vannak a részletek

A 31 éves énekesnő kerekedő pocakkal mondta ki a múlt hétvégén a boldogító igent.
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor áprilisban jegyezték el egymást, rá egy hétre pedig kiderült, hogy jön a baba. Az énekesnő az első trimeszter alatt végig rosszul volt, ezért elnapolták az esküvőt, amit végül a múlt hét végén titokban, szűk családi körben pótoltak be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

Nagy, vidéki esküvőre vágytak, ám ez a rosszullétek miatt elmaradt. „Sokáig eszünkbe sem jutott az esküvő, de most, hogy a szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt” – mondta a Best magazinnak az újdonsült feleség.

A titkos szertartást a vőlegény édesapjáék házában, gyerekkora helyszínén tartották, az anyakönyvvezető is házhoz ment. Gábor azt is elárulta, hogy szerették volna, ha lányuk már házasságban születik.

„A feleségem tanúja a keresztanyja, Erzsike volt, az enyém a legjobb barátom, Gergő... Gabinak köszönhetően nemcsak az igaz szerelmet ismerhettem meg, hanem kaptam egy csodálatos családot, de visszakaptam a sajátomat is, leginkább az édesapámat” – fogalmazott a férj, aki közelebb került édesapjához.

„Az egyik legnagyobb ajándék és meglepetés a szertartáson számomra egy videó volt gyerekkoromból, még az édesanyám is látható volt rajta. Tízéves voltam, amikor rákban meghalt... remélem, fentről végigköveti az utamat” – emlékezett vissza Gábor.

Az énekesnő fehér ruháját barátnője, Holdampf Linda tervezte, aki még hófehér csillogó szegecseket is rakott a ruhára. „Az arcomat fátyol takarta, amire ráírtuk: szeretlek, Krausz, mert mindig így szoktam mondani” – árulta el Tóth Gabi, aki azt ígérte, hogy jövőre a falusi lagzit is bepótolják, kislányuk lesz a koszorúslány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?