SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabinak túlvilági élménye volt, míg a műtőasztalon küzdöttek érte

Drámai vallomást tett Tóth Gabi, aki mindössze 18 éves volt, amikor egy életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Komoly belső vérzéssel és tüdőembóliával került kórházba.
címkék:
  • Szerző: szbd

Sokáig vadóc rockerlánynak tartották Tóth Gabit, aki azt mondja, igazából sosem felelt meg ennek a skatulyának. Hitéről azonban csak az utóbbi időszakban kezdett el nyíltan beszélni. Az énekesnő az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust előkészítő kerekasztal-beszélgetésen vallott arról, mikor volt az első „isteni” élménye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Gabi mindössze 18 éves volt, amikor egy életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Komoly belső vérzéssel és tüdőembóliával került kórházba az utolsó pillanatban. „Akkor volt az első isteni élményem” – emlékezett vissza az énekesnő, aki ezt akkor még nem tudta, csak másfél évvel később jött rá. Addig csak azt bizonygatta magának, hogy az operáció alatt felébredt az altatásból – írta meg a Best magazin.

„Akinek beszéltem az átélt élményekről, azt mondta: hallucináltam vagy álmodtam. Úgy éreztem, mintha valaki felemelt volna, és megszűnt bennem a félelem. Megkérdezték tőlem, hogy mit szeretnék. Azt feleltem, nekem itt nagyon jó. Egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy dolgod van, és visszatértem” – árulta el Gabi.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?