SZTÁRDZSÚSZ

Törölközőre nyomták Vajna Tímeát

Vajna Timi sem tudott róla, de törölközőre nyomtatták az arcképét.
  • Szerző:

Megesik, hogy az internetre feltöltött fotóink ismeretlen embereket, sőt cégeket is megihletnek. Persze, némi változtatással használják fel őket, hogy ne legyenek egyből felismerhetők, így csak ritkán jövünk rá, hogy valaki a tudtunk nélkül pénzt csinál az arcunkból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De mi van akkor, ha meglátod a saját arcodat egy kirakatban, vagy épp egy törölközőre nyomtatva? A egyik olvasója Olaszországban nyaralt, ahol vásárolt egy fürdőlepedőt. Mielőtt ráfeküdt volna, azon gondolkodott, vajon kire hasonlít a rajta levő tigrissel pózoló lány. Hamar rájött, hogy nem más, mint Vajna Tímea látható a fotón.

Fotó: Instagram

„Nem volt nálam törölköző, így az első helyen, ahol találtam, vettem egyet. Először csak a tigrist láttam meg, ami nagyon megtetszett, de amikor kihajtogattam és leterítettem a napozóágyra, szó szerint felkiáltottam: Jé, ez a Vajna Timi!” – írta a képe mellé a szemfüles olvasó, akinek természetesen jár a 15 ezer forint.

Fotó: Ripost

Megkerestük Vajna Tímeát is, vajon tud-e róla, hogy miből csinálnak pénzt Róma környékén. Andy Vajna özvegye nem tudott arról, hogy valaha is kapott volna levelet azzal kapcsolatban, hogy felhasználhatják-e a képeit ilyesmire, így vélhetően visszaéltek azokkal. Ennek ellenére Tímea nem háborgott, sőt, kifejezetten hízelgőnek tartotta a dolgot.

Hogy mit mondott? Kiderül a napilap hétfői számából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?