SZTÁRDZSÚSZ

Több bírósági ügye is volt: Rossz társaságba keveredett a Sztárban sztár leszek! énekese

Gábor Márkó zűrös kis srác volt: a sulit kerülte, bunyóba keveredett, bíróságra járt, de végül sikerült kikevergődni a mérgező közegből.
  • Szerző: angie

Gábor Márkó múlt héten majdnem kiesett a versenyből, de szerencsére megúszta, így lesz módja bizonyítani most vasárnap is. Az énekes általában mosolygós, sokat viccelődik az adásokban is, pedig kiderült, nem volt könnyű gyerekkora.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sztárban Sztár Leszek !

Márkó a Borsnak elmondta, csak egy hajszálon múlt, hogy nem kallódott el teljesen.

„Most Budapesten élek, de korábban nagyon sokat költöztünk. Problémás gyerek voltam, hét helyen végeztem el a középiskolát. Igazából mindig volt velem valami baj: figyelemhiány, magatartásbeli gond, vagy épp nem jártam be a suliba. Kerestem a helyem, nem nagyon tudtam beilleszkedni az oktatási rendszerbe. Mindig mást csináltam, mint a többiek, azt csináltam, amit én szerettem volna, és nyilván ez nem volt kifizetődő. Ahogy felnőttem, kezdtem észrevenni, hogy a való világ teljesen máshogy működik és mostanra beláttam, sokkal tudatosabbnak kell lennem, hiszen megpecsételhetem a sorsomat” – kezdte bölcselkedve Gábor Márkó, aki még csak huszonhárom éves, de belátja, korábban nagyon rossz úton járt.

„Tizenhét éves koromig voltak gondok velem, akkor Szegeden éltem és hát elég rossz társaságba keveredtem. Hetente jártunk be a Szegedi Járásbíróságra, de általában csak tanú voltam. Negyedikes koromig elit suliba jártam, de később egy olyan intézménybe kerültem, ahol sok volt a hátrányos helyzetű gyerek. Így keveredtem rossz közegbe, ami elvitt magával. Talán azért vettem részt a balhékban, mert meg akartam felelni, hogy elfogadjanak” – mondta Márkó, aki utólag nagyon sajnálja a szüleit, akik rengeteg dolgoztak, hogy neki jobb legyen, mégis csalódást okozott nekik.

„Szegény szüleim sokat szenvedtek miattam, rengeteg borsot törtem az orruk alá. Mostanra azonban büszkék rám, de tudom, hogy senki nem gondolta volna, hogy bármire is viszem. Minden tanárom azt mondta, nem lesz belőlem semmi, kivéve az általános iskolai osztályfőnökömet. Márti néni sokat tett azért, hogy bízzak magamban. Innen is köszönöm neki” – hálálkodott a Sztárban sztár leszek! versenyzője, aki őszinte emberként a származását sem titkolja senki elől, de valójában amiatt is megosztó volt.

„Engem nem bántottak azzal, hogy roma vagyok, talán azért ,mert csak félig vagyok az. A frankó cigány gyerekeknek nem voltam cigány, míg a fehéreknek meg nem voltam fehér. A lényeg az, hogy mostanra benőtt a fejem lágya, tudom, hogy mit szeretnék. Tavaly befejeztem az iskolát, színész lettem az Operettszínházban, a Pesti Broadway Stúdióba jártam, de a BIAK-ban végeztem. Talán most kezdek felnőni és kicsit komolyabban venni magam, de küzdök a démonaimmal. Ahhoz, hogy azzá váljak, akivé szeretnék, el kell hagynom olyan szociális dolgokat, amelyek végigkísérték a gyerekkoromat. Mindenkinek vannak hiányosságai és én próbálok nagyon őszinte és kegyetlen lenni önmagammal, mert csak ez visz előre. Vissza kell vennem az arcból és rengeteg kell dolgoznom” - jelentette ki Gábor Márkó, aki a műsorban is nagyon szorgalmas, most vasárnap egy tökéletes Prince alakításra készül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?