SZTÁRDZSÚSZ

„Teszteljük a testemet” – Kínzó fájdalmaktól szenved Szabó Zsófi

Szabó Zsófinak évek óta nagy fájdalmai vannak, amikor kijön a migrénje. Az édesanya mindent megtesz azért, hogy kigyógyuljon belőle.
  • Szerző: szbd

Már 3,5 éve küzd gyötrelmes fájdalmakkal migrénje miatt Szabó Zsófi! A csinos édesanyánál először ugyanis kisfia születése után jelentkeztek a tünetek, amelyektől azóta sem tud megszabadulni. Mindenféle praktikát bevetett már, például a botoxot is, de hiába, nem segített.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

3,5 éve szenved migréntől

3,5 éve szenved migréntől (Fotó: Ripost)

„Amióta megszületett a kisfiam, nagyon migrénes vagyok, és még mindig nem tudtunk pontot tenni ennek a végére. Most elhagytam a tejtermékeket. Szóval próbálkozunk. Teszteljük a testemet, hogy mi az, ami esetleg kiváltja ezt” – magyarázta Lilunak Zsófi, aki most egy újabb kezelést vesz igénybe, hogy egyszer s mindenkorra kigyógyuljon a migrénből.

„Most járok egy talpmasszázsra, egy kezelésre, és csak havi kétszer jön ki” – árulta el a műsorvezető, aki már ennek az eredmények is nagyon örül, hiszen korábban hetente szenvedett a görcsös fájdalmaktól.

„Olyankor egész nap görcsöl a fejem, egy ponton egyébként. A szervezetem bírja, tartja magát, de amikor hazaérek, hányásig... Szóval nagyon megvisel. De megígérték, hogy el fog múlni, én pedig bizakodó vagyok” – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?