SZTÁRDZSÚSZ

Botoxoltatott Szabó Zsófi, és most nevetni sem tud rendesen

Szabó Zsófi bevallotta, hogy nem tud önfeledten nevetni, mert nem mozognak a szemöldök környéki izmai.
  • Szerző: rp

Szabó Zsófi évek óta küzd migrénnel, kínzó fejfájással, és már szinte minden praktikát kipróbált, de mégsem talált rá arra a módszerre, amelytől ez teljesen elmúlik. Orvosa tanácsára azonban alávetette magát a leginkább szépészeti beavatkozásként ismert eljárásnak, a botoxnak, hogy megszabaduljon a fájdalomtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csinos műsorvezető most bevallotta, hogy a beavatkozás óta a homlokán nem mozognak rendesen az izmok, és nem képes úgy kacagni, mint régen.

Szabó Zsófi migrénje miatt botoxoltatott

Szabó Zsófi migrénje miatt botoxoltatott (Fotó: Ripost)

Zsófi nemrég a VIASAT3 Észbontók című műsorában számolt be a botoxolás kellemetlen mellékhatásáról.

„Képzeljétek el, a migrénem miatt bebotoxoltattam a szemöldököm, nem mozog itt ez a rész nekem, nem bírok rendesen röhögni” – mondta a kamerák előtt Zsófi, aki hozzátette, hogy mivel a botox az ingerek, így a fájdalmak blokkolásában is segít, így már többek között migrén ellen is alkalmazzák az orvoslásban.

„Évek óta küzdök a migrénnel, már rengeteg gyógymódot kipróbáltam. Egy neurológus javasolta, hogy talán a botoxolás működhet. Egy ideig nem mertem vállalni, aztán egy éve mégis elmentem. Sajnos nem javult jelentősen a fejfájásom, de talán kevesebb alkalommal jött elő. Számomra ez határozottan nem egy szépészeti beavatkozás volt, hanem orvosi módszer” – nyilatkozta a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?