SZTÁRDZSÚSZ

Folytatódik a botrány: újabb súlyos dolog derült ki Fekete Dávidról

Egyre gyűlnek a viharfelhők Fekete Dávid feje fölött: már nem csak házassága van romokban. Most kiderült, hogy országszerte károsított meg embereket.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávid károsultjai sorra kerülnek elő, és immár nemcsak Győrben, de országszerte egyre többen hangoztatják: milliókkal tartozik nekik az énekes. Amióta kirobbant a botrány, Dávid szinte eltűnt a föld színéről, ám Varga Jenő autókölcsönzős állítja, folyamatosan kapcsolatban állnak. Neki 30 millió forinttal tartozik az énekes, az összegnek színét sem látja, de a mai napig hitegeti az énekes, hogy rendezi a tartozását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fekete Dávid országszerte károsított meg embereket

Fotó: TV2

„Nem hittem már neki, mondtam is, hogy bolond lenne bárki is autót vagy pénzt rábízni ezek után. Az utolsó SMS-emre már csak annyit válaszolt, hogy visszahív, de azóta sem tette„ – mondta felháborodottan a nagykanizsai férfi. „Említettem neki, hogy ez nagyon rossz út, a családját senki ne sodorja bajba. Mondtam neki, hogy a családja jogilag ugyanúgy felelős a tartozásai miatt, ezt egy apa nem teheti meg a gyerekeivel. Erre annyit mondott, semmije sincs, amivel ezt a terhet le tudná venni a családja válláról.”

A Blikk úgy tudja, nemcsak Győrben és Nagykanizsán, de országszerte egyre többen szeretnék visszakapni a pénzüket az énekestől.

„Győrben már senki nem üzletel vele jó ideje, de Siófokról és Budapestről is jelezték többen, hogy milliókat buktak rajta. Úgy tűnik, új területet nézett ki, miután Győrben már nem volt túl jó híre” – mesélte egy informátor, aki jól ismeri az autókereskedéseket országszerte.

Egy terhes nőt is veszélybe sodort

Szegedről Horváth-Farkas Tímea beszélt arról, hogy, várandósan karambolozott a Dávidtól vásárolt műszaki hibás autóval.

„Amikor átvettük az autót, szintén nem kaptunk róla papírt. Megint azt mondta, postán küldi. Kifizettük és hazavittük, majd egy szervizbe átnézetni. Itt olyan hírt kaptunk, ami valósággal sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen” – mesélte a kétgyerekes édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?