SZTÁRDZSÚSZ

Sérülése már a múlté: Így telnek a hetvenes magyar színésznő napjai

A 72 éves színésznő nagyon odafigyel az egészségére. Naponta sportol.
  • Szerző: BDF

Már sokkal jobban van balesete óta Gór Nagy Mária. A 72 éves színésznő még tavaly nyáron a Színitanodájában csúszott el a folyosón, majd olyan szerencsétlenül esett a földre, hogy két helyen is elrepedt a jobb bokája és a sípcsontja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Boldogan mondhatom, hogy már rendben van a lábam. Mivel majdnem minden végtagom eltört már, az a helyzet, hogy igazából oda sem figyelek rá. Persze szerencsém is van, mert a kelekótya időjárás sem viseli meg” – magyarázta a -nak a színésznő, aki a balesetet követően kis időre eltiltották orvosai a mozgástól, de amint zöld utat kapott, ott folytatta, ahol abbahagyta.

„Heti három alkalommal reggelente a Hajós Alfréd uszodában kezdek, leúszok néhány hosszt. Ha nem esik a hó vagy az eső, akkor felmegyek a Normafára, és nordic walkingolok. De igazság szerint folyamatosan mozgásban vagyok, mert ha éppen nem sportolok, akkor az unokáimmal jövök-megyek. Ez abszolút frissen és fiatalon tart. Ráadásul este sem állok meg, ugyanis sokat programolunk a férjemmel, és a barátainkkal” – mondta el Gór Nagy, aki azt is hozzátette, mindig odafigyel az egészségére, ezért nem is fél a betegségektől.

„Mindenféle halálos vírusról hall az ember, én csöppet sem félek ezektől. Egészségesen élek, sportolok. Ennél többet mit tehet az ember? Igaz, cigarettázom, de erről nem mondok le” – tette még hozzá.

És ezeket olvastad már?