SZTÁRDZSÚSZ

Sas felesége: „Hála Istennek, sokat hízott Józsi”

Több, mint egy hónapja már otthonában lábadozik agyvérzése után Sas József.
  • Szerző:

Már egy hónapja lábadozik otthonában Sas József. A humorista még a thaiföldi nyaralásuk alkalmával kapott kétoldali agyvérzést, azonnal hazaszállították és hónapokon keresztül kórházban kezelték.

Fotó: Markovics Gábor

Az orvosok szerint a kabarékirály elméje nem sérült, egyedül fizikailag kell utolérnie magát. Felesége a -nak elmondta, mindennap jár hozzájuk egy szakápoló és egy gyógytornász, a hangulatról pedig ő gondoskodik.

„Tele vagyunk reménnyel és optimizmussal. Viccelődök, jó kedvem van, mert nem engedhetem meg magamnak az ellenkezőjét. Tartanom kell magam, hiszen Józsi nem nézhet egy búskomor nőt. Mindig arra gondolok, hogy a jó dolgoktól és a rosszaktól leszünk többek, mire végleg elmegyünk, már bölcsek leszünk” – kezdte fanyar humorral Zsuzsa, aki a -nak elárulta, férje mostanában jobban érzi magát.

„Szerencsére van étvágya, hízott is néhány kilót, aminek nagyon örülök. Mindig a kedvenceit főzöm, a csirkepaprikás megteszi a hatását. Mozogni ugyan csak segítséggel tud, de szellemileg nagyon friss és jó kedvű. Mostanában sokan meglátogatják, nemrég a volt főnöke is itt járt” – mondta lelkesen Sas József felesége.

Ha több részletet szeretnél megtudni a humorista állapotáról, olvasd el a napilap csütörtöki számát! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?