SZTÁRDZSÚSZ

Rengeteget fogyott a magyar sztáranyuka, összezáródott a hasizma

Szigorú diétába kezdett és kőkeményen edz.
  • Szerző: Doris

Czippán Anett 3 hónappal ezelőtt váltott életmódot: szigorú diétába kezdett és kőkeményen edz, aminek meg is lett az eredménye: már csak 61 kilót mutat alatta a mérleg.

A műsorvezetőnek nagyon nehéz dolga volt, már csak azért is, mert második kisfia születése után ijesztő diagnózist kapott: kiderült, hogy szétnyílt a hasizma, ami abban is hátráltatta, hogy lemenjen a pocakja. Anett azonban nem adta fel, egy szakemberhez fordult, és komoly edzésbe kezdett. Úgy tűnik, máris megtérült a befektetett energia, a 34 éves kétgyermekes anyuka ugyanis elújságolta, hogy mára szerencsére összezáródtak a hasizmai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

"Még küzdök a pocakommal, ami még mindig megvan, bár egyre kisebb. Ez minden bizonnyal akkor fog eltűnni, ha kitartok, ha nem adom fel, ami bevallom, piszok nehéz. Olyan jó lenne egy este a gyerkőcök fektetése és a lakás összepakolása után hátradőlni, vagy megenni egy finom karamellás csokit! De ez egyelőre várat magára! Szóval futás, biciklizés ezerrel, tartom a diétát és remélem, 2 hónap múlva posztolok egy képet oldalról, a lapos hasamról"

- írta az Instagramon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?