SZTÁRDZSÚSZ

Pirner Almáék nem ajándékozzák meg egymást karácsonykor

A világbajnok rúdtáncos fura dolgot árult el családja szokásairól. Almáék se születésnapon, se névnapon és még karácsonykor sem ajándékozzák meg egymást, ugyanis minden évben félreteszik a meglepetésekre szánt pénzt.
  • Szerző: MF

Az idei az első olyan karácsony Pirner Alma életében, amikor már családként várták a Jézuskát. A világbajnok rúdtáncos azt mondja, hogy kisfia semmiben sem befolyásolta a készülődés során, ugyanis még olyan pici, hogy nincsenek különleges igényei.

"Igaz, hogy ez az első közös karácsonyunk, de igazából olyan, mintha mindig is velünk lett volna a pici. Nem érzem azt, hogy valami új szituáció lenne, úgyhogy igazából nem készültünk különösebben, mint ahogy korábban. A karácsonyt mi mindig családi körben töltjük, és ez most sincs másként. Ugye, egy-két hónapos gyerekről beszélünk, neki még nincsenek olyan jellegű igényei, hogy más legyen miatta például a menü. Mivel még kicsi, csak szoptatom, gyakorlatilag csak anyatejet eszik, úgyhogy az étkezés az ünnep alatt sem más, mint egyébként. Mi ilyenkor mindig közösen készülünk, családilag anyukámékkal, és a szentestét így szoktuk eltölteni igazából"

- mesélte a %%-nak a boldog anyuka.

 

Kell ennél több?!Minden napot bearanyoz.#playtime #momandsontime

Szerző: Alma Pirner2015. december 14.

Alma azt is elárulta, hogy az ő családjában nem a jól megszokott módon telik a karácsony, ugyanis ők már évek óta nem ajándékozzák meg egymást. A kicsinek sem készültek ajándékokkal, ugyanis a születése előtt mindent megvettek neki, amire szüksége lehet.

"Mi nem ajándékozunk. Nekünk a családban van egy olyan megállapodásunk, hogy tulajdonképpen inkább egy közös nyaralásra gyűjtünk. Ez úgy néz ki, hogy decemberben kitaláljuk, hogy hova szeretnénk majd júniusban utazni, és az ajándékokra szánt pénzt mindenki berakja egy perselybe, és akkor fél év alatt az összes születésnapon, névnapon, karácsonykor összegyűlik annyi, hogy el tudjunk menni nyaralni."

 

Boldog Mikulàst mindenkinek!

Szerző: Alma Pirner2015. december 6.

A szexi rúdtáncos abba is beavatott minket, hogy náluk miért nincs soha élő fa a nappaliban.

"Én nem szeretem az élő karácsonyfát, mi sosem veszünk élő fát. Én nem pártolom azt, hogy a természet szolgálja az embert, és ezért kivágják a fákat. Az mindegy, hogy ezek a fák kifejezetten arra vannak-e ültetve, hogy ezeket karácsonykor kivágják. Mi műfenyővel szoktuk a lakást díszíteni, és ez nemcsak költséghatékony, hanem védjük is a környezetet"

- zárta gondolatait Alma, aki azt is elárulta, hogy a két ünnep között szeretnének elutazni vidékre, a férje szüleihez. Ez eddig azért nem volt lehetséges, mert Alen nem kapta meg még az oltásait. De amint meglesznek, már mennek is mindenfelé, többek között Bécsbe is.

 

Kicsi mazsolám ma kerek 1 hónapos!Hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő! #lennybabyis1montholdtoday

Szerző: Alma Pirner2015. november 19.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?