SZTÁRDZSÚSZ

Pattanásig feszült idegek! Mindjárt eldől Király Viktor sorsa

Hiányoznak a magyar szavazatok Viktornak, de bizakodik. Hamarosan összesítik a The Voice-hoz befutott eddigi szavazatokat, kiderül, mely versenyzők mehetnek tovább, ki esik ki.
  • Szerző: MMB.

Király Viktor a The Voice döntőjében lehengerelte a zsűrit és egyben az amerikai közönséget is, amire szüksége is van, ha bent akar maradni a versenyben.

Az egykori megasztárosra ugyanis csak a tengerentúlon lehet szavazni, ennek ellenére Viktor nincsen kétségbe esve – írta meg a Bors.

Valóban, a sorsom az amerikaiak kezébe került, mert úgy tudom, csak az USA-ból lehet voksolni.

"Nagyon jól éreztem magam, remélem, mindenkinek tetszett az előadásom. Élveztem, hogy megint színpadon lehetek"– árulta el a Megasztár 4 győztese, akire máig szavazhatnak amerikai támogatói.

Alig várom, hogy szerdán kiderüljön, hogy továbbjutottam-e. Remélem, a sok pozitív visszajelzés azt mutatja, hogy bejutok a következő show-ba.

"Büszke vagyok rá, hogy ilyen sok követőm van, és kí­váncsiak rám az emberek" – mondta el az énekes, akit a legjobb érzéssel mégis itthoni rajongói töltik el. Ezért meghatódva mondott köszönetet hazai támogatóinak.  

Jó érzés itt lenni, és harcolni az álmaimért. Ami pedig a legjobb érzés, az az, hogy érzem és látom, hogy lelkileg milyen sokan támogatnak otthonról, Magyarországról.

"Köszönöm" - nyilatkozta Gwen Stefani mentoráltja, aki, ha továbbjut a következő fordulóba, már a legjobb tizenkettő versenyző közé kerül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?